Jantele FONDMETAL, disponibile in Romania pe www.JanteNoi.ro

Jantele FONDMETAL, disponibile in Romania pe www.JanteNoi.ro
  • Fondmetal, producator de jante premium
  • Noua tehnologie face ca janta sa fie usoara, dar mai rezistenta
Distribuie pe Facebook

Unul din cele mai mari nume din industria jantelor auto de calitate este FONDMETAL. Am stat de vorba cu dl. Horia Racneala, administrator al platformei www.JanteNoi.ro, unul din cele mai mari magazine online de jante si anvelope, importator al produselor FONDMETAL in Romania.

Prin prezenta firmei FONDMETAL la noi in tara am vrut sa oferim pasionatilor de roti o alternativa mult mai accesibila ca pret a jantelor OEM. Jantele auto FONDMETAL sunt fabricate 100% in Italia, printr-o tehnologie ultra moderna numita LOW PRESSURE CASTING.

Aceasta tehnologie permite ca produsul finit, si anume janta, sa fie mai usoara dar in acelasi timp sa poata suporta o greutate mai mare a masinii. Astfel, jantele FONDMETAL sunt cu mult mai rezistente gropilor de pe drumurile patriei noastre fata de unele normale care sunt fabricate prin tehnologia traditionala.

Fondmetal

Recomandam tuturor cumparatorilor de jante sa se informeze foarte bine inainte de a achizitiona un set de roti, sa verifice provenienta acestora si sa se asigure ca jantele pe care le comanda atat in mediul on-line, dar si in diverse service-uri de roti, sa fie omologate si sa se potriveasca pe masina lor fara adaptari care pot pune in pericol siguranta rutiera.

De asemenea, este foarte important ca pe interiorul jantei comandate sa fie stantata provenienta jantelor, adica tara de fabricatie, dar si codul produsului care poate fi regasit intr-un catalog, evitand astfel produsele contrafacute.

Cu ocazia implinirii a 5 ani de cand jantele FONDMETAL sunt prezente in Romania prin firma noastra, TUNING AUTOHOR SRL, am decis sa realizam o sedinta foto cu unul dintre cele mai cunoscute modele din tara (Simona Iftimi), pentru a prezenta mai concret produsele noastre celor pasionati din lumea tuningului auto si nu numai.

Fondmetal

Mentionam faptul ca jantele FONDMETAL sunt adresate atat celor pasionati de tuning, avand o gama impresionanta de jante concave sau cu buza din inox, dar si celor care doresc niste jante dedicate pentru masinile lor, precum Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW si alte marci. Totodata, gama oferita de marca FONDMETAL acopera si segmentul jantelor forjate pentru cei care detin autoturisme de lux precum: LAMBORGHINI, ROLLS-ROYCE, BENTLEY si FERRARI.

Jantele FONDMETAL sunt disponibile in Romania pe www.JanteNoi.ro

Fondmetal

Fondmetal

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Fondmetal
mai multe