JMS prezinta noul kit exterior pentru Audi A4 B9

JMS prezinta noul kit exterior pentru Audi A4 B9
  • Suspensia costa 1999 de Euro
  • Kitul e compus din 2 elemente
Distribuie pe Facebook

Compania germana JMS Fahrzeugteile a prezentat in premiera zilele trecute un kit exterior special pentru modelul Audi A4, generatia B9, fabricata din 2015 pana in prezent. Pretul incepe de la 329 de Euro/element.

JMS Fahrzeugteile ne prezinta noul kit de styling exterior pentru ultimul model de Audi A4, kit format dintr-un kit exterior aerodinamic, jante de aliaj pe 20 de inch, o suspensie reglabila si o evacuare performanta.

In partea din fata, kitul exterior se remarca printr-o prelungire Racelook a barei fata, cu niste prize de aer subtile, care se monteaza direct pe bara OEM. Prelungirea costa 349 de Euro si vine gata de montat. Acelasi lucru se intampla si in partea din spate, acolo unde clientul poate monta direct pe bara originala un difuzor de aer care intra direct intre gurile de evacuare. Acest difuzor din spate costa 329 de Euro.

JMS Fahrzeugteile

Masina primeste si o evacuare Eisenmann cu 4 iesiri care imbunatateste atat sunetul, cat si aspectul estetic. In plus, tot la aspectul estetic mai contribuie si micsorarea garzii la sol, multumita unui kit de suspensie KW Variant 3, care micsoreaza garda cu 50 mm in fata si 40 mm in spate. Kitul incepe de la 1999 de Euro si poate fi reglat atat pe rigiditate, cat si pe revenire.

Tot JMF Fahrzeugteile propune si niste jante noi pentru Audi A4. E vorba de un set de roti cu dimensiunea 9.0x20 inch Cor.Speed Deville din aliaj usor polisat, incaltate cu pneuri 245/35/ZR20.

Toate piesele noi propuse de JMS sunt disponibile atat pentru caroseria Avant, cat si pentru cea Sedan. Produsele vor fi comercializate incepand cu februarie 2017.

JMS Fahrzeugteile

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2016