Kinetik Concept - jante performante din cel mai bun aliaj, disponibile in Romania

Kinetik Concept - jante performante din cel mai bun aliaj, disponibile in Romania
Piata jantelor pentru autoturisme este una foarte generoasa, cu preturi capabile sa multumeasca orice buzunar si orice dorinta in materie de performante. Chiar si asa, un brand nou de jante auto si-a facut aparitia printre sutele de oferte dintre care pot alege posesorii de autoturisme. Jantele Kinetik Concept ofera un compromis excelent intre pret si calitate. Conceptul KINETIK este bazat pe o calitate superioara imbinata cu un design avangardist, produsele fiind fabricate in cadrul unor norme stricte de siguranta. Jantele Kinetic Concept sunt fabricate din cel mai bun aliaj de turnare existent in acest moment, ceea ce le confera atat o greutate scazuta, cat si o rezistenta ridicata.
Distribuie pe Facebook

Cei care doresc sa imbunatateasca aspectul vizual al autoturismului la un pret accesibil, au de acum o optiune noua: Kinetic Concept.

Kinetik Concept este un brand nou care imbina perfect calitatea, rezistenta, designul modern, paleta larga de aplicatii a jantelor de aliaj. Toate acestea combinate cu un pret accesibil va pot oferi placerea de a schimba radical aspectul autoturismului avand de asemenea posibilitatea de a mari valoarea de revanzare.

Kinetik Concept - jante performante din cel mai bun aliaj, disponibile in Romania

Calitatea jantelor este cel putin identica cu OEM-urile (echiparea de fabrica) si a celor produse de tuneri renumiti (exceptand bineinteles jantele din 2 sau 3 piese sau forjate-unele modele BBS, OZ etc.)

Fabricile producatoare sunt acreditate de autoritatile in domeniul calitatii productiei si a sigurantei rutiere si isi desfasoara activitatea de mai bine de 15 ani in domeniul producerii de jante din aliaj avand ca parteneri o multitudine de branduri actuale.

Certificare TUV NORD Germania, VIA, JWL, JWL-T, ISO 9001.

--9f03cfe2c1b0768d1-550-0-1-95-1

Jantele sunt produse din aliaj INGOT A356-A356.2 cel mai bun aliaj de turnare in matrita (aluminiu, siliciu, fier, titan, magnesiu, silicon), ce ofera rezistenta crescuta si o greutate redusa. Procedeul folosit este turnarea gravitationala si turnarea la presiune joasa. Mostrele de aluminiu sunt testate spectrometric pentru a asigura compozitia perfecta pentru turnare.
Aluminiul folosit este unul din cele mai pure din lume - DUBAL cu o puritate de 99.9%. Tratamentul termic continuu T6 (imbatranirea artificiala a materialului) dupa o metoda unica in toate fazele de turnare si prelucrare precum si finisarea (in unele cazuri manuala)asigura o calitate deosebita si un aspect desavirsit.

--47901fe2c1d088634-550-0-1-95-1

Jantele sunt verificate in final si testate cu aparatura de ultima generatie acreditata de autoritatile de siguranta rutiera (TUV-Germania, VIA-Japonia) dupa cum urmeaza:
VIA A-142 / TEST STRES DINAMIC CURBE / B-600B
VIA B-130 / TEST STRES DINAMIC RADIAL / V-4TB
VIA C-182 / TEST IMPACT 30 grade / S-3005
VIA C-183 / TEST IMPACT 13 grade / S-1305
VIA / TEST COROZIUNE / SALINITATE
ANALIZA RAZE X PENTRU GOLURI DE TURNARE

VERIFICARE CALITATE FINALA

In cazul deteriorarii unei jante, exista posibilitatea de a oferi imediat de pe stoc produsul respectiv fara nici un adaos fata de pretul de achizitie si fara perioada de asteptare! In acest fel nu veti mai fi nevoiti sa schimbati tot setul de jante!

Asadar, daca ceea ce cauti este o calitate excelenta a jantelor pentru masina ta, chiar de nivel competitional, Kinetic Concept este o solutie. Si asta pentru ca indeplinesc si alte conditii la care visam cu totii: aspect placut si un pret decent. Performanta si calitatea sunt la indemana tuturor? Desigur.

--733c9fe2c30005867-550-0-1-95-1 --73846fe2c1c078c0f-550-0-1-95-1

Va invitam sa accesati site ul www.super-jante.ro pentru mai multe informatii si promotii!

KINETIK CONCEPT - calitate, design, performanta

KINETIK CONCEPT - moving ahead ultimate technology


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Kinetik Concept - jante performante din cel mai bun aliaj, disponibile in Romania
mai multe