NOU! Suspensii performante de la KW pentru noul BMW Seria 1 M

NOU! Suspensii performante de la KW pentru noul BMW Seria 1 M
KW a prezentat de curand cea mai noua suspensie pentru BMW. Este vorba de un set complet pentru noul Seria 1 Motorsport, suspensie ce imbunatateste performanta dar si confortul. Noile amortizoare de tip coilover sunt reglabile pe compresie, pe revenire dar si pe inaltime. Pretul unui set complet este de 1879 Euro, cu certificat de omologare inclus.
Distribuie pe Facebook

Mic si puternic - asa isi prezinta BMW noul membru din clasa sportiva ce poarta sigla M. Insa KW s-a gandit sa imbunatateasca si mai mult felul in care noul 1M Coupe ia virajele, dar sa si creasca agilitatea compactului bavarez. Per total, KW promite o plimbare mai echilibrata, directie mai precisa si un raspuns pentru sofer de la roti mai rapid. Toate astea datorita noii tehnologii si a celor 3 tipuri de reglaje pe care le au amortizoarele.

NOU! Suspensii performante de la KW pentru noul BMW Seria 1 M

Insa nu doar pe partea dinamica aduce imbunatatiri KW, ci si pe partea de confort. La viteze mici, KW spune ca amortizoarele iau majoritatea socurilor, care nu se mai transmit in caroserie asa cum se intampla cum amortizoarele de fabrica. Ba mai mult, inginerii KW au reusit sa imbine stabilitatea si comportamentul masinii in franare, iar armonia dintre puntea fata si spate a crescut, ceea ce se poate vedea cel mai bine la viteze mari.

NOU! Suspensii performante de la KW pentru noul BMW Seria 1 M

Coiloverele KW au si un avantaj estetic. Pentru ca se poate regla garda la sol intre 10 si 35 mm pe puntea fata, si intre 5 si 25 mm pe puntea spate, masina va arata si mai sportiva decat cum a iesit din fabrica. Toate aceste modificari ale garzii la sol sunt in limitele permise de catre TUV, asa cum au fost ele testate. Ba mai multe, amortizoarele sunt reglabile pe compresie si revenire, pentru ca fiecare sofer sa-si realizeze propriile setari, astfel incat sa scoata fiecare cal putere din masina lui si sa-l puna pe asfalt. Suspensiile KW sunt bune si pe timp de iarna, fiind realizate din inox special ce rezista la orice intemperii.

NOU! Suspensii performante de la KW pentru noul BMW Seria 1 M

Noua suspensie KW pentru BMW Seria 1 M este acum disponibila la pretul de doar 1879 Euro. Ca de obicei, expertii germani in suspensii ofera acest kit gata de montat, cu toate piesele incluse. Kitul vine acompaniat de catre certificat TUV ( Technical Inspection Association) si este valabil in toate tarile Europene, inclusiv Romania.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi oferte KW, puteti vizita www.KWsuspensions.com


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2011