Piese tuning: amortizoare de capota din carbon de la GReddy

Piese tuning: amortizoare de capota din carbon de la GReddy
Daca cei mai tari entuziasti intr-ale tuningului vor sa aiba absolut tot la masina din carbon, iata acum ca pot avea si amortizoarele de capota. GReddy a lansat noua linie de amortizoare super usoare, menite sa creasca sportivitatea masinilor japoneze.
Distribuie pe Facebook

Toti acei amatori si iubitori ai curentului JDM, soferi de masini de drift japoneze, piloti de Honda, Nissan, Mitsubishi si Subaru, au acum inca un motiv de fericire. Se pare ca deschiderea banala a unei capote devine din ce in ce mai interesanta. Si pentru asta sunt de vina cei de la GReddy, care au lansat o noua serie de amortizoare din carbon, special fabricate sa se potriveasca pe cateva modele japoneze.

Nu doar ca si un plus pe partea tehnica, usurand masina de cateva sute de grame si facilitand accesul la motor, fara a mai avea grija unui suport clasic, amortizoarele de capota au in primul rand un scop estetic. Acestea sunt destinate acelor care vor sa-si expuna motoarele puternice in cadrul unor expozitii, sedinte foto sau intalniri cu prietenii din club.

Noile amortizoare din carbon marca GReddy se monteaza usor pe capota si aripa, avand un sistem fiabil de imbinare cu bila. Carcasa amortizorului este din carbon, dar tija a ramas din metal, la fel si suporturile pentru masina.

Kiturile de amortizoare de carbon de la GReddy sunt momentan disponibile pentru urmatoarele modele de masina: Honda S2000, Mitsubishi EVOX, Subaru WRX/STI, Mazda RX7, Nissan GT-R, S14 si 240SX. Pe viitor, vom vedea aceste amortizoare disponibile si pentru masinile germane.

Distribuie pe Facebook
mai multe