ProWrap Romania lanseaza primul magazin online de folii auto si brandul de infoliere Kito Window Film

ProWrap Romania lanseaza primul magazin online de folii auto si brandul de infoliere Kito Window Film
  • Cea mai mare franciza in domeniul foliei auto
  • Kito Window Film, brand propriu de folie fabricat in Statele Unite
  • www.kitofilm.ro, primul magazin online de folie auto din Romania
Distribuie pe Facebook

Piata foliilor auto este in plina dezvoltare, drept dovada fiind si aparitia primului magazin online din domeniu. Cel mai important jucator de pe piata este ProWrap Romania care are si cea mai mare franciza la nivel national in ceea ce priveste foliile auto si montajul lor. Acum, clientii din toata tara au la dispozitie folia Kito Window Film, propriul brand de folii auto fabricate in Statele Unite, de o calitate superioara concurentei si la preturi avantajoase.

ProWrap Romania lanseaza propriul brand de folii auto numit Kito Window Film si ofera o gama variata de produse calitative fabricate in Statele Unite. Produsele sunt disponibile pentru achizitie pe primul magazin online din domeniu, www.kitofilm.ro, de unde persoane fizice, colaboratori si contractori pot achizitiona folia la preturi speciale.

Pe www.kitofilm.ro, clientii pot alege dintr-o gama variata de folii auto, adica folii solare, folii de protectie, folii color sau scule profesionale de montaj folie, avand la dispozitie diverse game, de la folie obisnuita la folie premium. Pe langa foliile KFW, magazinul online mai ofera si produse ale unor branduri de prestigiu precum Avery Dennison, 3M, Hexis sau Mactac.

ProWrap Romania

Folia KFW este produsul propriu al companiei si ofera o calitate superioara in comparatie cu alte branduri de pe piata, fiind disponibila la preturi foarte bune. De exemplu, folia KWF din gama medie are proprietatile identice cu folia mai scumpa din gama premium oferita de competitie. Mai precis, folia se comporta mai bine la reflexia energiei solare, la blocarea razelor UV si la reductia caldurii solare.

Testarea foliei KFW fata de concurenta se face exclusiv cu aparate de ultima generatie care masoara transferul luminii, astfel oricine poate vedea avantajele produselor. In plus, reprezentantii Kito Window Film vor porni intr-un tur al Romaniei in care vor vizita toate centrele de montaj folie, pentru a demonstra calitatile foliei vandute sub acelasi brand.

ProWrap Romania

Despre ProWrap Romania

Cea mai mare franciza din Romania in domeniul foliei auto si a montajului acesteia, cu peste 10 ani de experienta si cu puncte de lucru in Bucuresti, Constanta, Sibiu, Cluj, Craiova, Alba-Iulia si Timisoara. Pe langa montajul foliilor solare si de protectie, ProWrap mai ofera si servicii de detailing interior, montaj folie parbriz helioglass, folii faruri/stopuri, detailing exterior. Printre clientii fericiti care au apelat la serviciile ProWrap se numara soferii de Lamborghini Aventador, Ferrari 458, Lamborghini Huracan, Bentley, Rolls-Royce, iar in aceasta vara sunt programate si cateva automobile speciale, precum Lamborghini Urus sau Bugatti Chiron.

www.prowrap.ro

facebook.com/prowrapromania

ProWrap Romania

ProWrap RomaniaProWrap Romania

Despre Kito Window Film

Este brandul propriu de folii auto al companiei ProWrap Romania. Foliile sunt fabricate in Statele Unite de Garware si Madico, dar certificate in Romania sub brandul KWF si cu certificare RAR OCP 1832/2017. Gama de folii auto Kito Winfow Film numara 4 modele pentru geamuri, Basic, HP PRO, Ceramic si Nano Pro, dar si un model de folie protectie, Kito Nano. Toate produsele sunt disponibile pe singurul magazin online de folii auto din Romania, www.kitofilm.ro. Magazinul online a fost realizat de Blugento.ro pe cea mai performanta platforma de magazine online si clientii beneficiaza de multe automatizari.

ProWrap RomaniaProWrap Romania

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze ProWrap Romania
mai multe