Tuning BMW: Accesorii Vorsteiner pentru ultima generatie a modelului M5

Tuning BMW: Accesorii Vorsteiner pentru ultima generatie a modelului M5
Specializati in modificarea a tot ceea ce poarta logo-ul bavarezilor de la BMW, americanii de la Vorsteiner sunt pe cale sa porneasca intr-o noua aventura. Mai exact, celebrul tuner din California isi propune sa-si treaca numele (si) pe lista companiilor care ofera bunatati stilistice pentru ultima generatie a super-sedanului M5.
Distribuie pe Facebook

Un nou kit aerodinamic, o noua pereche de jante si un nou sistem de evacuare. Acestea sunt principalele imbunatatiri pe care americanii de la Vorsteiner le vor pune in curand la dispozitia posesorilor celei mai noi generatii a super-sedanului BMW M5.

Un nou kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, compus din prelungire pentru spoilerul fata, respectiv difuzor de aer pentru spoilerul spate si care aduce cu sine un plus vizibil de agresivitate. Un plus de agresivitate vizuala continuat de noile jante forjate, disponibile cu un design in cinci spite duble si dimensiuni generoase, cuprinse intre 20 si 22 inci. Iar asta nu e tot. Cei care vor mai mult de-atat pot opta si pentru un nou sistem de evacuare, disponibil atat intr-o versiune din otel inoxidabil, cat si intr-o varianta din titan.

Noul pachet de tuning semnat Vorsteiner si destinat ultimei generatii a super-sedanului BMW M5 va intra in productia de serie la inceputul lunii viitoare, in timp ce livrarile catre clienti vor demara inainte de sfarsitul lui aprilie.

BMW M5 by Vorsteiner

BMW M5 by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2013