Tuning Ford: AP Coilovers lanseaza kitul de suspensii sport pentru Ford C-Max

Tuning Ford: AP Coilovers lanseaza kitul de suspensii sport pentru Ford C-Max
Compania germana AP Sportfahrwerke a anuntat de curand lansarea unui nou kit de suspensii sport. Este vorba de un kit complet destinat lui Ford C-Max, ce sporeste manevrabilitatea masinii si performantele la viteze mari, avand un pret accesibil pentru toata lumea.
Distribuie pe Facebook

Cei de la AP Coilovers ne propun un meniu greu de refuzat: performante incredibile, calitate foarte buna, totul, la un pret rezonabil. De acum, proprietarii de Ford C-Max pot sa-si doteze masina cu niste suspensii noi, reglabile, ce vor creste dinamica intregii masini.

Noul kit de suspensie este reglabil pe inaltime, de la 35 la 65 mm, atat pe fata cat si pe spate, acestea fiind limitele admise de TUV. Insa totodata, pentru amatorii de Stance sau tuning extrem, suspensiile permit si o coborare infinita a garzii la sol. Kitul este disponibil pentru toate modelele de C-Max incepand cu anul de fabricatie 2003 si costa 500 Euro.

Firma AP este in domeniul suspensiilor de peste 10 ani, oferind produse de cea mai inalta calitate, combinata cu preturile cele mai mici de pe piata. Certificate TUV sunt intotdeauna incluse alaturi de manualele de instalare si folosire a produselor. Si, in tarile unde conteaza, cu ajutorul acestui certificat, noile suspensii pot fi trecute in actele masinii, pentru a nu avea probleme la inspectii tehnice sau la garantie.

Programul de suspensii AP este in continua dezvoltare, oferind suspensii sport de performanta sau de coborare a garzii la sol pentru masini cum ar fi Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Opel, Seat, Volkswagen, dar si alti producatori.

Pentru detalii complete legate de suspensiile AP, vizitati site-ul oficial: www.ap-suspensions.com

Distribuie pe Facebook
mai multe