Tuning Mercedes: Accesorii de la Carlsson pentru noul SLS AMG

Tuning Mercedes: Accesorii de la Carlsson pentru noul SLS AMG
Inzestrat cu un design retro-modern si propulsat de un motor V8 de 571 cai putere, recent-lansatul Mercedes SLS AMG este unul dintre cele mai impresionante supercaruri ale acestui moment. Dupa tratamentul celor de la Carlsson insa, atragatorul model din Stuttgart se apropie la un singur pas de perfectiune.
Distribuie pe Facebook

Pentru a depasi cu brio orice obstacol care-ti va iesi in cale, celebra companie germana de tuning este gata sa iti ofere sistemul Lifttronic, ce permite ridicarea partilor fata/spate cu pana la 40 de milimetri. Intreaga operatiune se realizeaza la simpla atingere a unui buton, automobilul fiind readus in pozitia sa normala atunci cand viteza indicata de ceasurile de bord depaseste bariera celor 80 km/h.

De asemenea, pe langa sistemul Lifttronic, specialistii de la Carlsson pun la dispozitia tuturor posesorilor de Mercedes SLS AMG si o suspensie coilover, ce promite atat o portie extra de manevrabilitate, cat si o garda la sol mai joasa cu undeva intre 15 - 35 milimetri. Impresionantul pachet, cuprins din sistemul Lifttronic si suspensia coilover, este disponibil contra unei sume de 8.398 de euro. Iar TVA-un nu este inclus...

Urmatoarele pe lista cu bunatati pregatita de tunerul german sunt jantele 1/10 UL, ce au un pret de pornire de 8.067 euro. Masurand nu mai putin de 9.5 x 21 inci pe fata si 11 x 21 inci pe spate, incaltarile oferite de tunerul din Merzig cantaresc cu 40 de procente mai putin fata de jantele traditionale cu aceleasi dimensiuni - un avantaj oferit de tehnologia forjarii. Drept urmare, pe langa aspectul unic de care se va bucura, un Mercedes SLS AMG echipat cu jantele Carlsson 1/10 UL va beneficia si de o mai mare agilitate in curbe.

Piesa de rezistenta se regaseste insa la interior, acolo unde binecunoscuta companie de tuning a imbracat fiecare particica - iar aici enumeram scaunele, tetierele, panoul de bord, consola centrala, cotiera si fetele usilor, in exclusivistul material Carlsson Nappa Exclusive Heavy Weight. Desi fotografiile lipsesc cu desavarsire, suntem siguri ca rezultatul final te va lasa fara rasuflare. Nu de alta, dar la ce altceva te-ai putea astepta de la o modificare care costa 9.680 de euro? Din fericire, viitorii clienti pot opta si pentru un pachet mai putin costisitor, ce include un pret de 3.600 euro si scaune, plus tetiere acoperite cu piele Nappa.

Asa cum era de asteptat, din meniu nu lipsesc nici insertiile de alcantara, accentele de lemn sau ornamentele din fibra de carbon. In alta ordine de idei, cei de la Carlsson sunt dispusi sa raspunda oricarei provocari legate de interiorul recent-lansatului Mercedes SLS AMG. Bani sa fie...

Distribuie pe Facebook
mai multe