Tuning VW: Primele modificari pentru noul Golf 6 Cabrio

Tuning VW: Primele modificari pentru noul Golf 6 Cabrio
Vesti bune pentru toti posesorii noului Volkswagen Golf 6 Cabrio. Lansata in urma cu numai cateva luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, versiunea fara acoperis a celebrului model german se bucura acum si de un prim pachet de tuning.
Distribuie pe Facebook

Strict estetice, modificarile poarta semnatura belgienilor de la Caractere si vizeaza doar aspectul exterior. Mai exact, partea frontala a recent-lansatului Volkswagen Golf 6 Cabrio urmeaza a fi inzestrata cu un nou spoiler, ce se remarca in special prin prizele uriase de aer.

De asemenea, si grila radiatorului a fost usor redesenata, in timp ce partea din spate vine acum la pachet cu un nou difuzor de aer, ce gadzuieste si cele doua ornamente ale sistemului de evacuare. Privita din lateral, creatia celebrei companii de tuning impresioneaza prin pragurile restilizate, suspensia mai joasa si jantele de dimensiuni generoase.

Din pacate, pretul modificarilor nu a fost momentan anuntat, in timp ce imaginile lansate de Caractere cu al lor proiect bazat pe Volkswagen Golf 6 Cabrio nu sunt chiar la cea mai buna calitate/rezolutie.

Tuning VW: Primele modificari pentru noul Golf 6 Cabrio Tuning VW: Primele modificari pentru noul Golf 6 Cabrio

Distribuie pe Facebook
mai multe