A doua generatie Range Rover Evoque surprinsa in premiera in teste

  • Land Rover lucreaza deja la a doua generatie Evoque
  • Crossover-ul va fi construit pe o platforma noua
  • Va debuta oficial in a doua parte a anului viitor
Distribuie pe Facebook

Land Rover lucreaza la cea de-a doua generatie a modelului Evoque, iar un prototip aflat in primele faze de dezvoltare a fost surprins in premiera in teste. Noul Evoque ar urma sa debuteze in cea de-a doua parte a lui 2018.

Construit initial ca un SUV dedicat femeilor, Range Rover-ul Evoque a devenit in scurt timp cel mai popular model din gama britanicilor. Insa, timpul si-a spus cuvantul, iar evolutia accelerata a industriei auto a facut ca Evoque-ul sa se chinuie din ce in ce mai mult in fata rivalilor din segment.

2018 Range Rover Evoque

Land Rover vrea sa schimbe asta, si lucreaza deja la o noua generatie care sa aduca crossover-ul la standardele din ziua de azi. Asa cum spuneam mai sus, prototipul surprins in teste se afla in primele faze de dezvoltare, ceea ce inseamna ca transformarile nu vor inceta sa apara pe parcursul acestui an.

2018 Range Rover Evoque

Din cate se pare, viitorul Evoque va fi construit pe o noua platforma si va fi in primul rand mai lat decat actualul model, va avea bratele suspensiei modificate, iar iesirile sistemului de evacuare vor fi "ascunse" sub bara spate. Despre design nu putem spune prea multe, insa cel mai probabil va fi vorba despre o evolutie a celui actual. Partea frontala acoperita de camuflaj ar putea indica faptul ca aici se vor regasi cele mai multe noutati.

2018 Range Rover Evoque

Cea de-a doua generatie Evoque va cauta sa se adreseze in continuare unui numar mare de clienti, asa ca gama de motorizari va fi compusa din mai multe unitati de ultima generatie Ingenium, pe benzina sau diesel.

2018 Range Rover Evoque

Crossover-ul englezilor este asteptat sa debuteze oficial in a doua parte a anului viitor, asa ca mai multe detalii dar si imagini mai explicite vor aparea in lunile urmatoare.

2018 Range Rover Evoque

2018 Range Rover Evoque

2018 Range Rover Evoque

2018 Range Rover Evoque

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2018 Range Rover Evoque
mai multe