A fost invitat sa-l vada inaintea tuturor, dar a scos telefonul si i-a facut o poza. El este noul Rolls-Royce Cullinan

A fost invitat sa-l vada inaintea tuturor, dar a scos telefonul si i-a facut o poza. El este noul Rolls-Royce Cullinan
  • Prima imagine cu noul Cullinan a aparut pe internet
  • SUV-ul de lux a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment privat
  • Lansarea oficiala are loc pe 10 mari
Distribuie pe Facebook

O imagine in care apare noul Rolls-Royce Cullinan a fost postata cu putin timp in urma pe o retea de socializare. Autorul a fost invitat la un eveniment privat, organizat de brandul britanic, unde cei prezenti au putut admira noul SUV de lux inaintea lansarii oficiale de maine.

Bentley Bentayga va avea de maine un nou rival in segmentul SUV-urilor de lux, dezvoltat chiar de catre conationalii de la Rolls-Royce. Este vorba despre Cullinan, uriasul pe care l-am vazut pana acum doar in imagini spion, acoperit de fiecare data de un camuflaj des.

Cum lansarea oficiala este programata in mai putin de 24 de ore, constructorul britanic a organizat un eveniment privat in cadrul caruia le-a aratat celor prezenti noua "bijuterie a coroanei".

Rolls-Royce Cullinan- prima imagine

Numai ca un invitat a scos telefonul mobil din buzunar si i-a facut o poza noului Cullinan, pe care a incarcat-o mai apoi pe o retea de socializare. Asadar, se poate observa partea frontala a masinii, cu grila cromata impozanta, blocurile de lumini dreptunghiulare, celebrul logo Rolls-Royce "Spirit of Ecstasy", dar si portierele spate cu deschidere inversa.

In tot acest timp, brandul din Goodwod a publicat la randul sau o imagine teaser care tradeaza forma stopurilor.

Rolls-Royce Cullinan- prima imagine

Respectand traditia Rolls-Royce, noul Cullinan ascunde sub capota un propulsor V12 twin-turbo de 6.75 litri, care livreaza ambelor punti 571 de cai putere si 900 Nm cuplu. Singura transmisie disponibila va fi una automata ZF cu opt trepte.

In viziunea lui Torsten Muller-Otvos, CEO-ul producatorului britanic, Cullinan este "un Rolls-Royce autentic, care, la fel ca si inaintasii sai, va redefini standardele dupa care sunt catalogate toate obiectele de lux. "

Distribuie pe Facebook
mai multe