A fost pozat complet necamuflat cu doua luni inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 8!

A fost pozat complet necamuflat cu doua luni inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 8!
  • Noul Volkswagen Golf 8 a fost surprins complet necamuflat
  • Cea de-a opta generatie a hatch-ului german se lanseaza in octombrie
Distribuie pe Facebook

Cea de-a opta generatie a modelului Volkswagen Golf a fost surprinsa complet necamuflata in timpul unor filmari. Premiera mondiala a hatch-ului german va avea loc peste doua luni, in octombrie, spun ultimele zvonuri.

Nerabdator pana la primul contact cu noul Volkswagen Golf 8? Aparent, cea de-a opta generatie a hatch-ului german nu va debuta oficial mai devreme de luna octombrie insa, chiar si asa, viitorul concurent al modelului Ford Focus nu mai reprezinta...

... niciun mister pentru nimeni. Mai ales acum, cand cineva a reusit sa surprinda un prototip deloc camuflat, scos pe strazi pentru realizarea unor materiale promotionale.

Asa cum precizam si anterior, noul Volkswagen Golf 8 mizeaza pe o evolutie la nivel estetic, cea de-a opta generatie a hatch-ului german lasand impresia ca pastreaza silueta actualului model. Nu la fel se poate spune insa si despre departamentul interior.

In cabina, dupa cum am putut observa si la urmatoarea adresa, design-ul nu imprumuta niciun detaliu sau element de la... niciun alt produs din gama. Daca iti vine sa crezi.

Pe plan tehnic, este de asteptat ca noul Volkswagen Golf 8 sa vina cu o versiune imbunatatita a celebrei platforme MQB, plus o gama de motorizari mai eficienta. Asteptarile legate de cea de-a opta generatie a hatch-ului german includ si sisteme micro-hibrid.

Daca mai era nevoie inca o data de precizat, viitorul concurent al modelului Ford Focus va debuta peste doua luni, in octombrie. In schimb, productia va demara mai devreme, in septembrie.

Volkswagen Golf necamuflat

Volkswagen Golf necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe