Nu seamana deloc cu generatia actuala si e complet diferit de orice alt VW. Uite cum arata la interior noul GOLF 8!

  • Noul VW Golf 8 a fost fotografiat pentru prima oara la interior
  • Hatch-ul german nu seamana deloc cu generatia actuala
  • Startul productiei se va da in luna septembrie a acestui an
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara de la debutul sesiunii de teste, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf a fost surprinsa complet necamuflata. La nivel de interior, evident.

Chiar daca va sosi in fata publicului larg abia in toamna acestui an, noul Volkswagen Golf 8 nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni. Programat sa intre pe linia de productie in cursul lunii septembrie, automobilul de clasa compacta al companiei germane a fost surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si imagini spion, inclusiv complet necamuflat.

Despre o astfel de ipostaza se poate vorbi si in cazul de fata, cu mentiunea ca cea de-a opta generatie a legendarului model din Wolfsburg a fost fotografiat de-aceasta data, in premiera absoluta, la interior.

VW Golf 8 - Poze interior

VW Golf 8 - Poze interior

Asemeni celorlalte produse din gama Volkswagen, si noul Golf 8 adopta doua display-uri color, de dimensiuni mai mult sau mai putin generoase, pentru afisarea tuturor informatii, principala diferenta constand in pozitia ecranului destinat sistemului de infotainment. Mai precis, automobilul de clasa compacta al companiei germane il ofera in partea superioara a bordului.

Totodata, judecand dupa aceste prime poze ale interiorului, se mai poate spune si ca cea de-a opta generatie a legendarului model din Wolfsburg vine cu un design minimalist, usor inspirat de la actualul Audi A3.

Cat despre surprizele care vor forma pachetul exterior, respectivul Volkswagen Golf 8 a optat pentru un camuflaj omniprezent la nivelul caroseriei, menit sa ascunda toate detaliile specifice aspectului cu pricina. Stim insa de cateva saptamani bune ca noul automobilul de clasa compacta al companiei germane va merge pe mana unei evolutii stilistice, inspirata de Polo 6.

VW Golf 8 - Poze interior

VW Golf 8 - Poze interior

VW Golf 8 - Poze interior

VW Golf 8 - Poze interior

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Golf 8 - Poze interior
mai multe