A fost pozat fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg!

A fost pozat fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg!
  • Noul VW Touareg a fost surprins complet necamuflat
  • SUV-ul german propune un design inspirat de concepul T-Prime
  • Gama de motorizari va include probabil unitati V6 si V8
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg a fost fotografiata recent complet necamuflata. Cum arata SUV-ul german, dar si ce noutati aduce el, in randurile de mai jos.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara anului 2010, actualul Volkswagen Touareg se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

O noua generatie a popularului SUV de origine germana este insa pe vine, dupa cum o demonstreaza inclusiv aceasta fotografie realizata la sfarsitul saptamanii trecute in Africa de Sud.

Surprins pentru prima oara complet necamuflat, modelul producatorului din Wolfsburg prezinta un design exterior familiar, cu o parte frontala inspirata de conceptul T-Prime GTE.

Asemanarile dintre cele doua automobile par sa continue si la nivelul profilului lateral, in timp ce partea posterioara ramane o necunoscuta in cazul noului Volkswagen Touareg.

Tot la capitolul mari mistere putem introduce, de asemenea, si interiorul, cu mentiunea ca generatia cu numarul trei a SUV-ului german ar putea prelua comenzile prin gesturi ale Golf-ului.

Ceasurile de bord digitale ale sistemului Active Info Display, respectiv ecranul tactil de 9.2 inch instalat la nivelul consolei centrale sunt asteptate sa completeze lista atractiilor interioare.

In ceea ce priveste partea tehnica, se pare ca modelul producatorului din Wolfsburg va fi construit pe aceeasi platforma MLB Evo precum ultimul Audi Q7 sau proaspat lansatul Bentley Bentayga.

Gama de motorizari ar putea include unitati supraalimentate cu sase si opt cilindri in V, livrate la pachet alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Traditionalelor motoare pe benzina si motorina li se va alatura ulterior, cel mai probabil, un sistem de propulsie hibrid, comercializat eventual sub denumirea GTE folosita inclusiv de Golf sau Passat.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, exista mari sanse ca cea de-a treia generatie a SUV-ului german Volkswagen Touareg sa debuteze in toamna acestui an, la Frankfurt.

VW Touareg necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2017