A oprit sa alimenteze si nu a mai pornit. Supercar-ul americanilor de la CORVETTE a trebuit tractat

  • Un prototip al noului C8 s-a defectat
  • Cauza este inca necunoscuta
  • Lansarea urmeaza sa aiba loc in lunile urmatoare
Distribuie pe Facebook

Unul dintre prototipurile noului Corvette C8, supercar-ul americanilor cu motor central, a fost surprins in teste. Numai ca din cauza unei defectiuni, masina a trebuit tractata inapoi la centrul de testare GM aflat in apropiere.

Americanii de la Corvette testeaza de zor noul C8, supercar-ul cu motor central care urmeaza sa fie lansat in viitorul nu foarte indepartat. Fotografii spion sunt la datorie sa surprinda pe camera prototipurile, iar de aceasta data au reusit chiar sa dea peste un C8 care s-a defectat subit.

Corvette C8 - poze spion

Din cate se pare, cel de la volan s-a oprit la o benzinarie aflata in apropierea centrului de testare GM din statul american Michigan si dintr-o data masina a refuzat sa porneasca. Dupa jumatate de ora de "investigatii" soferul s-a dat batut, a acoperit prototipul si a asteptat un camion de tractari.

Corvette C8 - poze spion

Motivul defectiunii este necunoscut, insa problemele cu care se confrunta noul Corvette C8 nu sunt deloc o noutate. Potrivit presei auto de peste Ocean, supercar-ul ar fi avut pana acum mai multe probleme de natura electrica iar cateva prototipuri chiar au indoit sasiul din aluminiu.

Corvette C8 - poze spion

Daca reusesc sa rezolve toate aceste impedimente si totul decurge normal de acum incolo, americanii de la Corvette sunt asteptati sa lanseze noul C8 in lunile urmatoare. Initial se specula mijlocul lunii aprilie, atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la New York, dar avand in vedere toate aceste evenimente neprevazute, debutul s-ar putea sa aiba pana la urma loc in cadrul unui eveniment privat.

Corvette C8 - poze spion

Si nemtii de la Volkswagen se confrunta cu unele probleme in ceea ce priveste noul Golf 8. Publicatia Bild a intrat in posesia unor informatii potrivit carora brand-ul din Wolfsburg intampina mai multe defectiuni tehnice care ar amana lansarea oficiala a celebrei compacte.

Corvette C8 - poze spion

Directorul de Marketing si Vanzari din cadrul Volkswagen a recunoscut intr-un interviu ca intr-adevar inginerii se lupta cu cateva probleme tehnice, insa ca amanarea lansarii oficiale nu are nimic de-a face cu acestea.

Corvette C8 - poze spion

Corvette C8 - poze spion

Corvette C8 - poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Corvette C8 - poze spion
mai multe