A stat la panda si a pozat-o complet necamuflata. Uite cum arata in realitate noua masina de la Mercedes

A stat la panda si a pozat-o complet necamuflata. Uite cum arata in realitate noua masina de la Mercedes
  • Noul Mercedes CLS a fost surprins in actiune pe strazile Germaniei
  • Automobilul fotografiat ascunde sub capota un diesel de 2.9 litri si 340 CP
  • Clientii vor avea initial la dispozitie trei versiuni de motorizare
Distribuie pe Facebook

Lansata oficial chiar la inceputul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS a fost surprinsa recent in actiune, pe strazile Germaniei. Complet necamuflata, daca te intrebai cumva.

Dupa cum precizam si anterior, noua masina a companiei din Stuttgart va ajunge in showroom-uri incepand cu primavara lui 2018, iar clientii vor avea initial la dispozitie trei versiuni de motorizare dintre care sa aleaga.

Subiectul principal al acestui material, varianta 400 d 4Matic se afla in varful listei cu optiuni diesel si este livrata la pachet alaturi de o configuratie cu sase pistoane in linie, plus 340 CP dintr-o capacitate cilindrica de 2.9 litri.

O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza meniul tehnic disponibil in standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp aproximativ de cinci secunde.

Totodata, in aceasta aroma, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS promite sa sprinteze pana la o viteza maxima limitata la 250 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se ridica la 5.7 litri la 100 km.

Acum, daca vine vorba despre partea estetica, ei bine... noua masina a companiei din Stuttgart a reusit sa starneasca deja numeroase controverse, mai ales din cauza modului in care a fost stilizata caroseria in patru portiere.

Nu de alta, dar nu am vazut pana acum pe nimeni care sa se planga de interiorul imprumutat de la actualul E-Class, ce ofera doua display-uri de dimensiuni mai mult decat generoase pentru afisarea tuturor informatiilor.

In plan tehnologic, cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS se lauda cu cateva sisteme de siguranta activa preluate de la versiunea imbunatatita a limuzinei S-Class, care ii permit sa se conduca aproape singura.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2017