Acesta este noul Ioniq 6 N! Super coupe-ul cu patru usi si 650 de cai putere de la Hyundai a fost suprins complet necamuflat

Acesta este noul Ioniq 6 N! Super coupe-ul cu patru usi si 650 de cai putere de la Hyundai a fost suprins complet necamuflat
  • Acesta este noul Ioniq 6 N!
  • Super coupe-ul cu patru usi si 650 de cai putere de la Hyundai a fost suprins complet necamuflat
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in circa 3.4 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze ulterior pana la viteza de top de 260 de kilometri pe ora. O baterie litiu-ion cu capacitate de 84 kilowati-ora va completa, in teorie, fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Prezentat lumii intregi acum aproape doi ani - inca de la inceputul verii lui 2022, primul Hyundai Ioniq 6 din istorie nu se vinde, zilele acestea, decat in doua variante diferite de performanta, versiunea de top combinand doua unitati diferite pentru a livra ambelor punti nici mai mult, nici mai putin de 325 de cai putere. Situatia de la momentul actual se va schimba insa radical in perioada urmatoare de timp, atunci cand lista optiunilor pe care Hyundai le pune la dispozitia cumparatorilor va gazdui si o configuratie Ioniq 6 N - asteptata sa mixeze doua motoare electrice pentru 650 de cai putere, total transmis, din nou, presupunand ca mai era necesara o astfel de precizare, tuturor celor patru roti.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in aproximativ 3.4 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze mai apoi pana la viteza de top de 260 de kilometri pe ora. O baterie litiu-ion cu capacitatea de 84 kilowati-ora va completa - teoretic, fisa cu caracteristici tehnice.

Fotografiat complet camuflat, super-coupe-ul cu patru usi si 650 de cai putere de la Hyundai va mai oferi - totodata, si spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, jante cu un diametru de 21 de inch, confectionate din aliaj usor. Din pachet nu vor lipsi, de asemenea, nici cele doua display-uri color, unul destinat instrumentelor de bord digitale, complet configurabile, altul dedicat sistemului multimedia compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, fiecare cu o diagonala de 12.25 inch, scaunele cu tetiere incorporate, volanul multifunctional - cu trei spite, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Bose, incarcatorul wireless pentru telefonul mobil, tapiteria realizata din piele perforata.

Nota de plata nu reprezinta - in prezent, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu mentiunea ca preturile de vanzare ar putea depasi suma de 75.000 de euro. Ce este drept, cumparatorii vor mai primi, la schimb, atat o suspensie sport - insotita de amortizoare adaptive, cat si un diferential cu alunecare limitata, discuri de franare acompaniate de etriere rosii.

Hyundai Ioniq 6 N - Poze spion

Hyundai Ioniq 6 N - Poze spion

Hyundai Ioniq 6 N - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2024