Sefii de la BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Uite cum arata la interior noul S-Class, rivalul de moarte al lui Seria 7

Sefii de la BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Uite cum arata la interior noul S-Class, rivalul de moarte al lui Seria 7
  • Noul Mercedes S-Class a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Limuzina germana gazduieste un display central absolut urias
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul anului 2020
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale viitoarei limuzine de lux din gama Mercedes vor ajunge pe strazi chiar inainte de sfarsitul anului 2020.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, actualul S-Class se apropie cu pasi repezi de ziua in care va parasi definitiv linia de productie. O noua generatie a celebrei limuzine de lux de la Mercedes este insa deja in lucru, cele mai recente zvonuri informatii neoficiale indicand o prima aparitie in public... ei bine, chiar inainte de sfarsitul anului 2020.

Asamblat pe platforma cu tractiune spate MRA II, ce foloseste mai multe elemente din aluminiu si fibra de carbon pentru o greutate scazuta, viitorul rival de moarte al lui BMW Seria 7 ramane doar un mister din punct de vedere estetic.

Mercedes S-Class Maybach - Poza interior

Cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul exterior, fotografii spion reusind sa obtina recent o imagine extrem de interesanta a interiorului. Intr-o alta ordine de idei, urmatoarea generatie a luxoasei limuzine de la Mercedes pare dispusa sa renunte la toate comenzile fizice, respectivul S-Class ascunzand de privirile curiosilor o tableta absolut uriasa.

Inutil de mentionat, prototipul viitorului rival de moarte al lui BMW Seria 7 a fost surprins in teste inclusiv in compania unor instrumente de bord digitale si configurabile, la care se adauga un nou design pentru volan si portiere.

Revenind acum la aspectul tehnic, despre generatia W223 a limuzinei de lux Mercedes S-Class se mai spune si ca va oferi o gama variata de motorizari, cu sase, opt si chiar 12 cilindri. Totodata, unele dintre aceste propulsoare vor fi insotite de cate un sistem fie mild, fie plug-in hybrid, clientii putand opta, pentru prima data in istorie, si pentru o varianta complet electrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe