Acesta este noul Passat Sedan! Cel mai asteptat model de la Volkswagen a fost fotografiat complet necamuflat

Acesta este noul Passat Sedan! Cel mai asteptat model de la Volkswagen a fost fotografiat complet necamuflat
  • Acesta este noul Passat Sedan!
  • Cel mai asteptat model de la Volkswagen a fost fotografiat complet necamuflat
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala ar putea avea loc pe parcursul urmatoarelor opt luni, pana la sfarsitul anului 2024. Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Lansat pe piata acum mai bine de 20 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a toamnei trecute, cel mai recent Passat din istorie nu se vinde, in aceste zile, decat intr-o singura versiune de caroserie, unica varianta pusa, la momentul actual, de nemtii de la Volkswagen la dispozitia cumparatorilor luand forma unui break cu lungime de 4.917 milimetri. Lista dimensiunilor caracteristice masinii disponibile la preturi incepand de la suma de 37.894 de euro cuprinzand inclusiv un ampatament de 2.837 de milimetri.

Volkswagen Passat Pro - Poze spion

Situatia din prezent se va schimba insa, ce este drept, extrem de curand, iar printre optiunile oferite clientilor isi va face aparitia si o configuratie cu doar patru portiere in echipare, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz. Conceputa special pentru a satisface nevoile si, totodata, a indeplini cerintele persoanelor de pe piata auto chineza, respectiva formula debuteaza cu lungimea de 5.006 milimetri, o alta diferenta de proportii reprezentand-o valoarea specifica ampatamentului, de 2.871 de milimetri, se mai arata in documentele scapate, mai devreme, pe internet.

Din punct de vedere estetic, noul Volkswagen Passat Sedan se remarca, la nivelul departamentului exterior, prin aspectul familiar al caroseriei, influentat de actualul Variant. Interiorul nu ramane actualmente decat un mister si o necunoscuta uriase, dar nu este exclus ca viitorii pasageri sa descopere, odata ajunsi in cabina, pe langa instrumentele de bord digitale, complet configurabile, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, sau o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de Harman Kardon.

Seria vestilor bune ar trebui sa continue, printre altele, cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, statie pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, volan multifunctional, cu design cu numai trei spite. Propulsia va fi asigurata, conform primelor informatii si detalii neoficiale, de o gama de motorizari compusa din doua unitati pe benzina, neelectrificate, versiunea entry-level gazduind sub capota un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.498 de centimetri cubi, sinonim cu 150 de cai putere.

Intr-un final, varianta de top se va putea lauda cu un agregat turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.984 de centimetri cubi, dotat cu 220 de cai putere. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval mai mic de opt secunde, in timp ce viteza de top ar trebui, de ce nu, sa depaseasca, pragul de 240 de kilometri pe ora, daca mai era cumva necesara o asemenea completare.

Volkswagen Passat Pro - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2024