Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP. Cat costa

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP. Cat costa
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de scaune multifunctionale, dotate cu incalzire, cu ventilatie si, nu in ultimul rand, cu masaj.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, cea de-a noua generatie a legendarului Volkswagen Passat are, incepand de miercuri, si un pret de pornire. 44.995 de euro este, mai exact, suma minima pe care clientii respectivului automobil o vor avea de platit in Germania - acolo unde varianta de baza se bucura de serviciile unui motor turbo cu patru cilindri, plus o capacitate de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina.

Volkswagen Passat B9 Variant

Volkswagen Passat B9 Variant

Acompaniata de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, unitatea in cauza, pe benzina, lucreaza alaturi de o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 150 de cai putere si 250 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 9.2 secunde. O viteza maxima de 222 de kilometri pe ora completeaza - impreuna cu un consum mediu de carburant de circa 5.4 litri la 100 de kilometri, fisa cu specificatii tehnice.

Reteta caracteristica celei mai accesibile configuratii a noului Passat B9 pluseaza cu o echipare standard extrem de generoasa - care cuprinde inclusiv blocuri optice cu LED si camera video pentru mersul cu spatele. Fara costuri suplimentare sunt insa oferite - potrivit Volkswagen, si jantele din aliaj cu diametrul de 16 inch, scaunele cu functie de masaj, instrumentele de bord digitale, ecranul de 12.8 inch, climatizarea cu reglare pe trei zone a temperaturii.

Daca vine vorba - in schimb, despre detaliile disponibile contra cost, ei bine, pe lista cu optionale se regasesc atat o pereche de faruri LED Matrix, cat si suspensia DCC Pro. Cu doar cateva sute ori peste 1.000 de euro, de la caz la caz, vor creste nota de plata si tapiteria din piele, display-ul de 15 inch, instalatia audio de inalta fidelitate - semnate de compania Harman Kardon.

Cea de-a noua generatie a legendarului Volkswagen Passat se vinde - in Germania, in doua versiuni diferite de motorizare. Viitorii cumparatori avand la dispozitie - pe langa propulsorul 1.5 eTSI anterior mentionat, si un motor turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 1.968 de centimetri cubi, pe motorina, fara electrificare.

Insotita, la randul ei, de o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, se precizeaza in cadrul brosurii oficiale, unitatea 2.0 TDI produce circa 150 CP. Astfel - cu acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 9.3 secunde.

Volkswagen Passat B9 Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze Volkswagen Passat B9 Variant
mai multe