Acesta este noul S-Class. Mercedes l-a scos pe strazi aproape necamuflat

Acesta este noul S-Class. Mercedes l-a scos pe strazi aproape necamuflat
  • Acesta este noul S-Class
  • Mercedes l-a scos pe strazi aproape necamuflat
  • Debutul are loc pe 2 septembrie
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului automobil de lux din Stuttgart se apropie cu pasi repezi, lansarea oficiala a modelului W223 fiind programata chiar pentru data de 2 septembrie.

Unul dintre cele mai asteptate automobile ale anului 2020, noul Mercedes S-Class W223 se pregateste intens pentru mult anticipatul sau debut. Inclusiv pe strazile Germaniei, acolo unde un prototip al modelului de lux a fost surprins in compania unui minimum de camuflaj, inginerii alegand sa acopere doar blocurile optice.

Meniul specific departamentului estetic nu mai reprezinta insa de aproape trei luni si jumatate un mister, imaginile realizate la sfarsitul primaverii scotand la iveala tot ce au mai bun de oferit interiorul si exteriorul.

Intre timp, Mercedes a publicat numeroase informatii si detalii oficiale cu privire la noul model S-Class W223, compania din Stuttgart dezvaluind ca mult anticipatul sau automobil de lux va beneficia inclusiv de primul airbag capabil sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal. Nu vor lipsi din peisaj...

... nici afisajul pe parbriz cu realitate augmentata, instrumentele de bord cu mod de afisare 3D sau display-ul central cu tehnologie OLED si feedback haptic, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp.

De altfel, noul model Mercedes S-Class W223 se va mai putea lauda si cu un sistem de directie integrala, numeroase comenzi tactile si chiar o suspensie care modifica garda la sol la impactul lateral. Pe plan tehnic, mult anticipatul automobil de lux din Stuttgart urmeaza sa impresioneze inclusiv prin varietatea mare de motorizari.

Pe scurt, cumparatorii vor fi intampinati, in premiera, si de o versiune complet electrica, pe cand amatorii de acceleratii fulminante si viteze ametitoare vor avea la dispozitie o varianta S63e cu 800+ CP sub capota.

Noul model Mercedes S-Class W223 va debuta oficial la inceputul acestei toamne, in data de 2 septembrie, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare. Pretul mult anticipatului automobil de lux surprins de curand, partial necamuflat, in teste, pe strazile Germaniei, ramane la momentul de fata un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 August 2020