Acesta este noul VW GOLF. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul VW GOLF. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Noul Golf 8, surprins complet necamuflat in Africa de Sud
  • Compacta germana mizeaza pe un aspect familiar
  • Volkswagen incepe productia in luna iunie a acestui an
Distribuie pe Facebook

Nebunia creata in jurul celei de-a opta generatii a modelului Volkswagen Golf continua astazi cu un nou episod, viitoarea compacta de origine germana revenind intr-o fotografie spion surprinsa in Africa de Sud.

Chiar daca nu va intra in productia de serie mai devreme de luna iunie a acestui an, cea de-a opta generatie a modelului Volkswagen Golf nu mai reprezinta nici pe departe o noutate absoluta. Si totul dupa ce viitoarea compacta de origine germana a fost surprinsa complet necamuflata in Africa de Sud, cu diverse ocazii.

Asa cum reiese si din ultima fotografie spion, care este despre design-ul partii posterioare a caroseriei, respectiva masina va miza pe un aspect familiar, modificat exclusiv la nivel de detaliu. Evolutie reprezinta cuvantul de ordine in cazul de fata, inclusiv blocurile optice pastrand cateva dintre caracteristicile versiunii actuale.

VW Golf 8

Din punct de vedere tehnic, cea de-a opta generatie a modelului Volkswagen Golf este asteptata alaturi de o varianta imbunatatita a platformei MQB, care promite sa aduca atat un minus de kilograme in dreptul greutatii, cat si un plus de milimetri la nivel de ampatament. Schimbarile vor continua in compartimentul motor.

Potrivit anumitor surse, viitoarea compacta de origine germana va oferi 300 de CP sub capota inca din versiunea GTI. Pentru clientii care nu pun accentul pe elemente precum puterea maxima, acceleratia de la 0 la 100 km/h ori viteza de top, unitatile normale pe benzina si motorina ar putea veni cu o doza extra de eficienta.

Intr-un final, cea de-a opta generatie a modelului Volkswagen Golf va propune o serie de caracteristici noi si la nivel tehnologii, un element esential intr-un segment cu optiuni tot mai atragatoare, precum Ford Focus, Renault Megane sau Kia Ceed.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2019