Acesta este noul VW GOLF R! Hot-hatch-ul german a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul VW GOLF R! Hot-hatch-ul german a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Noul VW GOLF R a fost surprins complet necamuflat
  • Singura imagine disponibila are spatele masinii in prim plan
  • Hot-hatch-ul german va gazdui sub capota 333 CP
Distribuie pe Facebook

Programat sa debuteze chiar in cursul anului 2020, varful gamei Volkswagen Golf 8 va gazdui sub capota un benzinar de doi litri si aproximativ 333 de cai putere.

La doar o saptamana dupa ce versiunea GTI a fost surprinsa complet necamuflata, fotografii spion au reusit o noua "captura" de zile mari. Discutam, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, despre viitorul VW GOLF R, pozat la randul lui fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei in cinci portiere.

Un cadru cu partea posterioara, in care putem observa cum arata evacuarea cu patru tobe de esapament "inclusa" in dotarea difuzorului de aer de dimensiuni generoase, reprezinta singurul material cu hot-hatch-ul german disponibil la nivelul de fata, insa mai bine acesta decat...

... nimic. Ce este drept, despre urmatoarea generatie a modelului VW GOLF R se mai cunoaste, multumita unui document oficial scapat de curand pe internet, si ca va gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, care va dezvolta undeva in jurul a 333 de cai putere.

Inutil de precizat, acelasi hot-hatch german se va putea lauda inclusiv cu o cutie de viteze super-rapida, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa se realizeze intr-un timp cuprins intre 4.0 si 4.5 secunde.

Potrivit celor mai proaspete informatii, viitorul VW GOLF R va debuta in cursul anului 2020. La doar cateva luni distanta de la premiera mondiala a versiunii GTI, programata pentru editia aniversara cu numarul 90 a Salonului Auto International de la Geneva, din Elvetia, care se va desfasura in perioada 5 - 15 martie.

Distribuie pe Facebook
mai multe