Acum si in varianta decapotabila. Cum arata noul Corvette ZR1 cu plafon retractabil din material textil

Acum si in varianta decapotabila. Cum arata noul Corvette ZR1 cu plafon retractabil din material textil
  • Noul Corvette ZR1 va avea si versiune decapotabila
  • Prototipul a fost surprins in teste pe o autostrada din Florida
  • Aripa spate este mai discreta decat cea a versiunii Coupe
Distribuie pe Facebook

Un sofer a surprins pe o autostrada din Statele Unite ale Americii un convoi format din trei Corvette-uri ZR1, dintre care unul era viitoarea versiune decapotabila. Partea frontala si spatele erau acoperite de camuflaj, insa se poate observa plafonul rabatabil din material textil.

Constructorul american de automobile a lansat cel mai puternic Corvette din istorie, noul ZR1, cu cateva zile in urma la Dubai. Muscle car-ul a impresionat imediat cu exteriorul extrem de agresiv, impodobit cu elemente aerodinamice care genereaza o forta de apasare de 430 de kilograme, dar si cu fisa de specificatii tehnice.

Chevrolet Corvette ZR1 Convertible

Potrivit acesteia, masina ascunde sub capota un motor V8 de 6.2 litri, supraalimentata, capabil de 755 de cai putere si 969 Nm cuplu, dar si o viteza maxima de 337 de km/h. Partea cea mai interesanta este toata aceasta putere este transmisa exclusiv puntii spate, fie prin intermediul unei cutii manuale de viteze cu sapte rapoarte, fie cu ajutorul uneia automate in opt trepte.

Chevrolet Corvette ZR1 Convertible

Acum, internetul a fost luat cu asalt de trei imagini surprinse de un american pe o autostrada din Florida, in care apar trei exemplare ZR1, din care unul cu plafon retractabil din material textil. Cu alte cuvinte, viitorul ZR1 Convertible.

Desi partea frontala si cea dorsala ii sunt acoperite de camuflaj, se poate totusi observa ca design-ul va ramane cel mai probabil neschimbat, insa aripa spate pare ceva mai discreta decat cea a versiunii coupe.

Chevrolet Corvette ZR1 Convertible

Fotograful de ocazie a sustinut chiar ca pilotii de teste s-au jucat putin cu acceleratia cand au trecut pe langa el si ca masinile sunau extraordinar. Asta nu poate inseamna decat ca si aceasta versiune va beneficia de acelasi grup propulsor, cu care a debutat la Dubai varianta cu plafon fix.

Distribuie pe Facebook
mai multe