Adio secrete: Noul Bugatti Chiron pozeaza complet necamuflat. UPDATE FOTO!

Adio secrete: Noul Bugatti Chiron pozeaza complet necamuflat. UPDATE FOTO!
  • Urmasul legendarului Bugatti Veyron a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion
  • Mult anticipatul Chiron se remarca printr-o serie de elemente stilistice preluate de la conceptul Vision Gran Turismo
  • Fisa tehnica va aduce in prim plan un sistem de propulsie hibrid, cu 1500 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Urmasul legendarului Veyron a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion, de-aceasta data cu caroseria la vedere.

In timp ce McLaren P1, Porsche 918 Spyder si Ferrari LaFerrari lupta cu toate armele din dotare pentru coroana segmentului destinat hypercar-urilor, noul Bugatti Chiron se antreneaza de zor pe strazile planetei pentru confruntarea pe care o va avea de dus impotriva intregii lumi auto.

Nordul Italiei se zvoneste a fi ultima locatie in care a fost zarit urmasul legendarului Veyron, fotografiile spion sosite direct de la fata locului surprinzand caroseria viitoarei bestii quad-turbo din Molsheim complet necamuflata. Si, bineinteles, design-ul inspirat de proaspat lansatul concept car Vision Gran Turismo.

Din pacate, despre partea tehnica nu avem pentru moment nici un fel de noutati, drept pentru care tinem sa reamintim de zvonurile care anuntau echiparea noului Bugatti Chiron cu un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-un W16 pe benzina si unul sau (cel mai probabil) mai multe motoare electrice.

Posibilitatea adoptarii in compartimentul motor a unor turbine electrice nu este nici ea exclusa, urmasul legendarului Veyron avand ca scop sa ating, indiferent de modul in care se va prezenta reteta finala, o putere maxima de aproximativ 1.500 CP - sau, daca vrei, cu 140 CP mai mult decat mega-car-ul Koenigsegg One:1.

Lista cu ingrediente magice va fi condimentata si de-aceasta data cu un sistem de tractiune integrala, o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus cele mai radicale solutii aerodinamice intalnite la un automobil de serie, noul Bugatti Chiron fiind asteptat sa accelereze pana la 450 kilometri pe ora.

Si mai multe detalii cu privire la urmasul legendarului Veyron vom afla in urmatoarea jumatate de an, debutul oficial al viitoarei bestii quad-turbo din Molsheim fiind programat pentru cea de-a 86-a editie a Salonului Auto de la Geneva, ce se va desfasura intre 3 si 13 martie 2016. Tot atunci vom confirma sau infirma si pretul de 2.2 milioane dolari.

Bugatti Chiron necamuflat

Bugatti Chiron necamuflat

Bugatti Chiron necamuflat

Bugatti Chiron necamuflat

UPDATE FOTO: Avem o noua imagine - probabil cea mai clara de pana acum, a viitorului Bugatti Chiron.

Bugatti Chiron necamuflat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bugatti Chiron necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2015