Adio secrete! Noul Mercedes C-Class pozeaza complet necamuflat!

Adio secrete! Noul Mercedes C-Class pozeaza complet necamuflat!
  • Noul Mercedes C-Class a fost surprins complet necamuflat
  • Designul exterior este inspirat intr-o mare masura de S-Class
  • Debutul oficial va avea loc la Salonul Auto de la Detroit 2014
Distribuie pe Facebook

Desi nu va debuta in premiera mondiala mai devreme de inceputul anului viitor, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile, noul Mercedes C-Class nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni.

Dupa ce ne-a dezvaluit o buna parte din secretele sale interioare prin intermediul a cateva fotografii oficiale, urmatoarea generatie a automobilului de clasa medie din Stuttgart ne-a pregatit astazi o noua surpriza. Surprins recent complet necamuflat, luand parte cel mai probabil la turnarea unei reclame TV, viitorul Mercedes C-Class ne dezvaluie astazi toate detaliile si caracteristicile sale exterioare. Fara voia sa, bineinteles.

Mercedes C-Class necamuflatMercedes C-Class necamuflat

Mercedes C-Class necamuflat

Concluzia? Desi este cam devreme pentru asa ceva, putem spune inca de pe acum ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class se remarca printr-un design agresiv, ce preia numeroase elemente vizuale de la celelalte automobile din gama constructorului din Stuttgart. Intr-o alta ordine de idei, noul Mercedes C-Class arata precum o versiune in miniatura a recent lansatului S-Class W222, la care se mai adauga si cateva detalii stilistice inspirate de la A, respectiv CLA-Class - forma spoilerelor si liniile laterale fiind dintre cele mai evidente.

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale lipsesc in continuare si la acest moment, din pacate. Cunoastem, in schimb, ca viitorul rival al modelelor Audi A4 si BMW Seria 3 va cantari cu pana la 100 de kilograme mai putin comparativ cu predecesorul sau, consumul de carburant urmand a fi astfel imbunatatita cu pana la 20 de procente. De asemenea, noul Mercedes C-Class va fi primul automobil din segmentul sau care va pune la dispozitia cumparatorilor posibilitatea de a opta pentru suspensie pneumatica.

Mercedes C-Class necamuflatMercedes C-Class necamuflat

Mercedes C-Class necamuflat

Urmatoarea generatie a modelului german de clasa medie Mercedes C-Class va fi dezvaluita in premiera mondiala la inceputul anului viitor, atunci cand Salonul Auto International Nord-American de la Detroit isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes C-Class necamuflat
mai multe