Alfa Romeo lucreaza la un nou SUV - poze spion

Alfa Romeo lucreaza la un nou SUV - poze spion
Inca o data, fotografii spioni au surprins viitorul SUV marca Alfa Romeo in teste, in Statele Unite. Masina pare a semana cu hatchbackul Giulietta, dar are o garda la sol mai ridicata si o grila de Jeep. Momentan, nu se stie despre ce masina e vorba, insa vom afla abia la toamna modelul exact pe care Alfa il va lansa in gama SUV-urilor de mici dimensiuni.
Distribuie pe Facebook

Se pare ca Alfa Romeo vrea din nou sa incerce piata masinilor cu tractiune integrala, destinate mersului in afara asfalului. In anii 2000, Alfa a mai incercat asta cu modelul 156 Crosswagon, dar a esuat lamentabil. Masina nu prea a avut cautare, si prin urmare nici nu s-a mai fabricat.

Alfa Romeo lucreaza la un nou SUV

Acum insa, Alfa Romeo lucreaza la un SUV, mai degraba la un crossover, care sa rivalizeze cu masinile din liga mica: Nissan Juke, Tiguan sau chiar si cu Duster. La capitolul aspect, masina va semana foarte mult cu Giulietta, fiind o versiune mai umflata si mai ridicata a acesteia. Nu se stiu momentan detalii despre motorizari si dotari, insa cu siguranta vor fi de top, asa cum ne-a obisnuit Alfa Romeo.

Alfa Romeo lucreaza la un nou SUV

De cand companiile Alfa Romeo si Jeep s-au unit in dezvoltare, se pare ca Alfa a prins mai mult curaj pentru a experimenta domeniul 4x4. Suntem curiosi ce masina vor dezvolta si vor lansa pe piata in final, mai ales ca Alfa este una dintre putinele marci care nu are in oferta o masina de teren.

Distribuie pe Facebook
mai multe