Alfa Romeo Stelvio renunta la o parte din camuflaj. Uite ce ne mai dezvaluie SUV-ul italian

Alfa Romeo Stelvio renunta la o parte din camuflaj. Uite ce ne mai dezvaluie SUV-ul italian
  • Alfa Romeo Stelvio a renuntat la o parte din camuflaj
  • SUV-ul italienilor va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Constructorul din Torino mai are in plan 2 SUV-uri
Distribuie pe Facebook

In cel mai recent set de fotografii spion, noul SUV de la Alfa Romeo renunta la o parte din camuflaj, dandu-ne ocazia sa ii vedem pentru prima data unele detalii.

Avand in vedere popularitatea foarte mare a segmentului SUV-urilor, este de neinteles de ce italienii de la Alfa Romeo au amanat pana acum lansarea unui astfel de model. Asa cum bine stiti, acesta a fost denumit Stelvio, dupa cunoscuta trecatoare din Alpi, si a aparut in mai multe fotografii spion.

Alfa Romeo Stelvio- Poze Spion

In cel mai recent set, Stelvio a renuntat la o parte din camuflajul care ii acoperea liniile importante, si ne-a dat ocazia sa il admiram. Daca cu ceva timp in urma i-am putut vedea partea frontala complet descoperita, acum putem arunca o privire in spate.

Alfa Romeo Stelvio- Poze Spion

Aici se pot observa cele doua iesiri a sistemului de evacuare, o aripa spate subtil montata deasupra lunetei, si nu in ultimul rand, design-ul stopurilor.

Alfa Romeo Stelvio- Poze SpionAlfa Romeo Stelvio- Poze Spion

Mult-asteptatul SUV va debuta intr-un final luna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles, asta dupa ce constructorul italian s-a razgandit de mai multe ori. Stelvio are la baza platforma Giorgio, pe care o imparte cu sedanul Giulia, imprumutand totodata de la acesta majoritatea caracteristicilor dinamice, adaptate desigur la o garda la sol mai ridicata.

Alfa Romeo Stelvio- Poze Spion

Mai mult decat atat, noul model de la Alfa Romeo va beneficia de aceeasi gama de motorizari ca si Giulia, inclusiv de propulsorul twin-turbo de 2.9 litri, dezvoltat in parteneriat cu Ferrari. Acesta va dezvolta insa ceva mai putina putere decat in cazul sedanului, si se va regasi sub capota versiunii Stelvio Quadrifoglio.

Alfa Romeo Stelvio- Poze Spion

Unele voci sustin ca italienii de la Alfa Romeo nu se opresc aici si pregatesc in viitor alte doua SUV-uri. Unul se va situa sub Stelvio in gama, iar celalalt este deocamdata cunoscut ca si Tipo 962 C SUV, si ii va fi net superior, datorita posibilitatii de a gazdui pana la 7 pasageri.

Sursa foto: Autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Alfa Romeo Stelvio- Poze Spion
mai multe