Am aflat cel mai bine pastrat secret de la Lamborghini. Uite cum arata interiorul noului URUS

Am aflat cel mai bine pastrat secret de la Lamborghini. Uite cum arata interiorul noului URUS
Lamborghini Urus este unul dintre cele mai asteptate modele ale momentului, iar acum avem ocazia sa tragem in premiera cu ochiul la interiorul SUV-ului italian. Acesta va debuta la inceputul lunii viitoare.
Distribuie pe Facebook

Vazand succesul tot mai mare de care se bucura SUV-urile si crossoverele, italienii de la Lamborghini au decis ca vor si ei o parte din profituri si ca este timpul sa strecoare prin gama de supercar-uri si un asemenea vehicul.

Interior Lamborghini Urus

Numele ales a fost Urus, si se zice ca ar fi primul super SUV al lumii. Tot ce stim pana acum este ca acesta este dezvoltat pe platforma MLB EVO a gigantului german Volkswagen, pe care o imparte cu Audi Q7, Porsche Cayenne sau Bentley Bentayga.

Daca despre exterior ne-am putut face o idee pana acum, a venit timpul sa vedem ce a ascuns in tot acest timp noul Urus in spatele portierelor. Avand in vedere arhitectura pe care este construit, era de asteptat ca la interior sa regasim mai multe elemente si butoane specifice fratilor de concern enumerati mai sus.

Interior Lamborghini Urus

In rest, fantele de aer hexagonale, comutatoarele de pe consola centrala, display-ul si butoanele sistemului de climatizare dar si cele ale scaunelor, sunt inspirate din cele folosite de Huracan. Tot aici avem butonul specific de pornire si oprire a motorului, dar si un volan cu tenta sportiva si cu partea de jos turtita.

Interior Lamborghini Urus

Noul Lamborghini Urus ascunde sub capota un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care va transmite ambelor punti nu mai putin de 650 de cai putere, prin intermediul unei cutii de viteze automate. Comportamentul masinii va putea fi reglat cu ajutorul selectorului ANIMA, care ii va pune soferului la dispozitie sase moduri de condus: Strada, Sport, Corsa, Terra, Neve si Sabbia.

Interior Lamborghini Urus

Constructorul italian de automobile va prezenta in premiera primul super SUV al lumii pe 4 decembrie, insa intre timp posteaza clipuri video pe internet care ni-l arata escaladand dunele de nisip sau atacand in mare viteza un traseu prin zapada.

Sursa foto: altdynamic

Distribuie pe Facebook
mai multe