Aproape Oficial: ASA arata noul Mercedes E-Class W213!

Aproape Oficial: ASA arata noul Mercedes E-Class W213!
  • Noul Mercedes E-Class W213 a fost surprins complet necamuflat
  • Caroseria modelului german ne aduce aminte de ultimul C-Class
  • Debutul oficial va avea loc la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a rivalului Mercedes pentru Audi A6, BMW Seria 5, Lexus GS si Jaguar XF va debuta oficial la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit.

Dupa sase ani de activitate si un facelift major, actualul E-Class se pregateste sa-i predea stafeta unui nou model. Urmatoarea generatie a rivalului Mercedes pentru Audi A6, BMW Seria 5, Lexus GS si Jaguar XF se afla pe ultima suta de metri, debutul oficial fiind programat pentru Salonul Auto International Nord-American desfasurat la Detroit intre 11 si 24 ianuarie 2016.

Dar asta nu inseamna neaparat ca va trebui sa asteptam pana la inceputul anului viitor pentru a face cunostinta cu noul E-Class. Ba dimpotriva: urmatoarea generatie a rivalului Mercedes pentru Audi A6, BMW Seria 5, Lexus GS si Jaguar XF ni se dezvaluie chiar astazi in (aproape) toata splendoarea sa, multumita celor doua fotografii spion ce surprind caroseria modelului german complet necamuflata.

Din pacate, lipsa blocurilor optice, a spoilerelor fata / spate si portierelor laterale ne ingreuneaza conturarea unei imagini de ansamblu, insa dupa cum decurg lucrurile in gama companiei auto din Stuttgart... nu ar fi deloc de mirare ca noul E-Class sa aiba un exterior inspirat de actualele C si S - situatie de care ne vom lovi, cel mai probabil si atunci cand va veni vorba de interior.

Tot de la cele doua modele germane este asteptata sa provina si gama de motorizari formata din propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina, in patru, sase sau opt cilindri, urmatoarea generatie a rivalului Mercedes pentru Audi A6, BMW Seria 5, Lexus GS si Jaguar XF urmand a prelua inclusiv moda optiunilor variante din punctul de vedere al caroseriei.

Totusi, conform blogului Mercedes-Benz Passion, sursa din spatele celor doua fotografii spion ce surprind noului E-Class, urmatoarea generatie a rivalului Mercedes pentru Audi A6, BMW Seria 5, Lexus GS si Jaguar XF avea avea parte - langa versiunile clasice Sedan, Break, Coupe, respectiv Convertible, si de o varianta... de teren, care sa concureze All-Road-ul companiei auto din Ingolstadt. Interesant, nu-i asa?

Mercedes E-Class W213 - Poze Spion

Mercedes E-Class W213 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe