Ar putea fi prima Dacie din istorie cu senzori de lumina si ploaie. Noul Duster debuteaza in primul video spion

Ar putea fi prima Dacie din istorie cu senzori de lumina si ploaie. Noul Duster debuteaza in primul video spion
  • Noul Duster debuteaza in primul video spion
  • Urmeaza sa fie prezentat pe 22 iunie
  • Ar putea avea senzori de ploaie si/sau lumina
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie Dacia Duster a aparut in primul sau video spion. SUV-ul romanesc este testat pe drumurile publice din Spania, cu doar cateva zile ramase pana la prezentarea din 22 iunie.

Doar trei zile ne mai despart de prezentarea oficiala a noului Duster, iar potrivit zvonurilor, SUV-ul romanesc ajuns la a doua generatie se va mai lauda cu ceva "bunatati", inafara de clasica fiabilitate, garda inalta la sol si accesibilitate.

Aflat in teste in Spania, prototipul nu a renuntat deloc la camuflajul care ii ascunde cele mai importante linii, insa asa cum stim, acest nu acopera de fapt nicio surpriza majora. Design-ul noului Duster nu va suferi decat o evolutie a celui actual, ceea ce se traduce prin cateva modificari mici la nivelul grilei fata, farurilor si probabil la partea dorsala.

Pentru a putea ramane unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de pe piata, acesta nu va renunta la platforma actuala, insa din cate se pare va creste putin in dimensiuni. Acest lucru se va traduce in primul printr-un spatiu interior ceva mai generos si printr-un portbagaj mai voluminos.

In plus, zvonurile indica o versiune de caroserie cu sapte locuri care ar urma sa preia numele Grand Duster, insa aceasta informatie nu a fost nici pana acum confirmata de brand-ul romanesc.

Noul model Dacia va avea totusi cateva echipamente de care fanii marcii se vor bucura sa auda, precum semnalizari in oglinzile laterale, materiale mai calitativa la interior, trei fante de aer deasupra consolei centrale, un display pozitionat mai sus pentru sistemul de infotainment si pentru prima data in istoria constructorului de la Mioveni, senzori de ploaie si/sau lumina.

Distribuie pe Facebook
mai multe