Asta este interiorul noului BMW Seria 5. Primele imagini fara niciun pic de camuflaj

Asta este interiorul noului BMW Seria 5. Primele imagini fara niciun pic de camuflaj
  • Interiorul noului Seria 5 a fost descoperit definitiv in acest set de fotografii
  • Mai multe detalii ale habitaclului sunt identice cu cele regasite in noul Seria 7
  • Display-ul sistemului de infotainment a primit un nou design
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost luat cu asalt de primele imagini cu interiorul noului BMW Seria 5, in toata splendoarea lui, fara niciun pic de camuflaj.

Noul BMW Seria 5 este unul dintre cele mai asteptate modele ale momentului. Am putut admira cea de-a 7-a generatie in mai multe fotografii si filmulete in care aparea cu obisnuitul camuflaj, dar acum, cu doar 2 zile pana la prezentarea oficiala, modelul german a renuntat la inhibitii.

Interiorul noului BMW Seria 5- Poze Spion

In acest nou set de fotografii putem trage cu ochiul la habitaclul Seriei 5 G30, si exact cum ne-am fi asteptat, este identic cu cel al Seriei 7. Astfel, selectorul treptelor de viteza, cel al sistemului iDrive, butoanele aerului conditionat, ale radioului si cele pentru controlul temperaturii interioare, sunt asemanatoare cu cele ale noii Serii 7.

Interiorul noului BMW Seria 5- Poze Spion

Mai mult decat atat, display-ul sistemului de infotainment a primit un nou design, este pozitionat deasupra bordului, si ghici ce...este exact ca cel al fratelui sau mai mare.

Din lista "scapata" pe internet cu ceva timp in urma, am putut afla ca noul BMW Seria 5 vine cu mai multe pachete de dotari, printre care M Sport si Luxury, o paleta larga de culori exterioare si nu in ultimul timp, tehnologie de ultima ora.

Interiorul noului BMW Seria 5- Poze Spion

In lista cu bunatati a pachetului Driver Assistance regasim un head-up display, sistemul Park Distance Control, camera de marsarier, asistenta la parcare, asistent activ al directiei, monitorizarea punctului mort, camera video cu perspectiva panoramica, avertizare in caz de coliziune frontala si avertizare la parasirea benzii de circulatie.

Interiorul noului BMW Seria 5- Poze Spion

Pentru fanii tehnologiilor semi-autonome, constructorul german propune pachetul Driver Assistance Plus II, unde regasim Pilotul Automat activ cu functie Stop & Go, sistemul de evitare a unei coliziuni laterale, sistemul automat de schimbare a benzii de circulatie si nu in ultimul rand, sistemul de asistenta in ambuteiaje.

Sursa foto: IndiansAutoBlog

Distribuie pe Facebook
mai multe