Asta-i momentul asteptat de toata lumea. Cum arata si cand se lanseaza noua Dacia Logan Facelift

Asta-i momentul asteptat de toata lumea. Cum arata si cand se lanseaza noua Dacia Logan Facelift
  • O versiune imbunatatita a modelului Dacia Logan a fost surprinsa recent in teste
  • Cu un binemeritat facelift se va alege si cea de-a doua generatie a gamei Sandero
  • Ambele automobile sunt asteptate sa debuteze oficial in cadrul Salonului de la Paris
Distribuie pe Facebook

Patru ani mai tarziu de la momentul lansarii sale, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Logan se pregateste de primirea unei versiuni imbunatatite. De un tratament similar va avea parte, bineinteles, si Sandero, cele doua noi automobile urmand a debuta oficial chiar in toamna acestui an, la Paris.

Au trecut deja patru ani de la introducerea pe piata a celei de-a doua generatii a modelului Dacia Logan, iar acest lucru nu poate insemna decat ca o versiune imbunatatita a popularei berline de la Mioveni se pregateste de lansare.

Teoria noastra este confirmata inclusiv de mai multe fotografii spion ce surprind un MCV partial camuflat, in timpul unei serii de teste organizata in sudul Europei. Dupa cum rezulta si din imaginile cu pricina, design-ul masinii romanesti va suferi o serie de modificari atat la nivelul partii frontale, cat si al celei posterioare.

Dacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze SpionDacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze Spion

Desi rezultatul final ramane pentru moment un mare mister, este de asteptat ca noua Dacia Logan Facelift sa primeasca o grila a radiatorului similara cu cea intalnita pe actualul Duster, plus faruri, respectiv stopuri redesenate.

Nu ar fi de mirare ca mici schimbari sa intalnim si la nivelul spoilerelor fata / spate, propunerea versiunii imbunatatite a popularei berline de la Mioveni urmand a continua cu cateva retusuri interioare. Despre gama de motorizari nu se stie inca absolut nimic insa, cu putin noroc, acum vom avea parte si de un 1.2 turbo.

Dacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze Spion

Dacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze Spion

Conform informatiilor care circula in presa de specialitate, noua Dacia Logan Facelift va debuta oficial in toamna acestui an, cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile, ce se desfasoara la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Vizitatorii show-ului cu pricina vor putea admira la fata locului inclusiv versiunea imbunatatita a modelului Sandero, surprinsa si ea in aceeasi serie de teste organizata in sudul Europei. La fel ca in cazul popularei berline de la Mioveni, imaginile spion anunta modificari la nivelul partii frontale, respectiv posterioare.

Dacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze SpionDacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze Spion

Sursa Foto: Motor1.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Dacia Sandero si Logan MCV Facelift - Poze Spion
mai multe