Noul Aston Martin Lagonda iese in teste, complet necamuflat

Noul Aston Martin Lagonda iese in teste, complet necamuflat
  • Noul Aston Martin Lagonda a fost surprins in teste
  • Exteriorul preia numeroase inspiratii de la original
  • Doar 100 de exemplare vor fi construite in total
Distribuie pe Facebook

Iconicul Aston Martin Lagonda se pregateste sa revina in prim planul industriei auto dupa o absenta de doua decenii si jumatate, versiunea moderna a clasicului sedan britanic fiind surprinsa intr-o noua serie de fotografii spion inaintea debutului sau de anul viitor.

Dupa modelele One-77 si V12 Zagato, britanicii de la Aston Martin pregatesc un nou proiect special, care consta in readucerea la viata a iconicului Lagonda. Spre deosebire de cele doua nume mentionate anterior, disponibile la vanzare la nivel global, versiunea moderna a clasicului sedan britanic va fi oferita spre comercializare doar pe piata auto din Orientul Mijlociu, unde numai 100 de clienti vor avea ocazia de a se bucura de serviciile exclusivistului automobil.

Pentru cei interesati de acest aspect, modul in care se va prezenta viitorul Aston Martin Lagonda - atat pe plan estetic, cat si tehnic, ramane inca un mare mister la acest moment, insa cele mai noi fotografii spion ce surprind in teste versiunea moderna a clasicului sedan britanic ne dezvaluie un exterior impunator, ce preia numeroase inspiratii de la modelul original - model care poarta semnatura designerului William Towns.

In ceea ce priveste propulsia, viitorul Lagonda va fi pus in miscare de aceeasi unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 5.935 centimetri cubi precum sportivul Rapide S. Ramane totusi de vazut daca valorile maxime vor suferi vreo modificare sau clientii vor avea la dispozitie in continuare 560 de cai putere si 630 de Newton-Metri, livrati rotilor spate cel mai probabil prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, marca ZF.

Versiunea moderna a clasicului sedan britanic va fi asamblata manual la uzina companiei din Gaydon, de catre specialistii diviziei Q by Aston Martin, in aceeasi cladire din care au iesit si cele 77 de exemplare ale proiectului One-77.

Aston Martin Lagonda - Poze Spion

Aston Martin Lagonda - Poze Spion

Aston Martin Lagonda - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 August 2014