Au pozat-o pe strazi la doar cateva zile dupa lansare. Noua generatie are cea mai urata grila frontala

Au pozat-o pe strazi la doar cateva zile dupa lansare. Noua generatie are cea mai urata grila frontala
  • Au pozat-o pe strazi la doar cateva zile dupa lansare
  • Noua generatie are cea mai urata grila frontala
  • Sub capota, in schimb, lucrurile stau mai bine ca oricand
Distribuie pe Facebook

Sub capota, in schimb, lucrurile stau mai bine ca oricand, cu versiunea de top oferind 510 CP si 650 Nm. Pe ambele punti, din vara anului viitor.

La mai putin de o saptamana de la prima sa aparitie in fata publicului larg, cea mai recenta generatie a legendarului BMW M3 a fost surprinsa complet necamuflata pe strazile orasului Munchen. Finisata in noua nuanta Sao Paulo Yellow, respectiva masina atrage atentia in special prin forma si dimensiunile grilei frontale, evident.

Capota bombata a motorului cu sase cilindri in linie - plus doua turbine!, pragurile laterale proeminente, dar si difuzorul de aer de la nivelul spoilerului spate, oferit in compania unei evacuari cvadruple, completeaza reteta specifica meniului exterior. Inpreuna cu alte cateva detalii sportive, printre care si plafonul din fibra de carbon.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, cea mai recenta generatie a legendarului BMW M3 isi va intampina pasagerii inclusiv alaturi de noi instrumente de bord digitale. Seria vestilor bune continua cu volanul multifunctional in trei spite si scaunele fata cu suport lateral marit, daca mai era nevoie de aceasta precizare.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, un motor cu sase cilindri in linie, plus doua turbine ofera pana la 510 CP si 650 Nm. Atunci cand este servit cu sistemul de tractiune integrala disponibil abia din vara anului viitor - ce este drept, timpul necesar realizarii sprintului de la 0 la 100 km/h coboara sub pragul de 3.9 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre configuratia variantei de baza, cea mai recenta generatie a legendarului BMW M3 a pregatit "numai" 480 CP si 550 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii. Totodata, respectiva formula gazduieste in standard o cutie manuala cu sase rapoarte, care lucreaza alaturi de rotile spate.

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

BMW M3 - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M3 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2020