Au prins-o parcata, asa ca au profitat din plin de ocazie. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la interior...

Au prins-o parcata, asa ca au profitat din plin de ocazie. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la interior...
  • Noua Seria 1 de la BMW a fost surprinsa intr-o parcare din Munchen
  • Compacta bavareza vine cu doua display-uri uriase la nivel de cabina
  • Premiera mondiala a masinii cu tractiune fata va avea loc chiar in 2019
Distribuie pe Facebook

... urmatoarea masina cu tractiune fata a bavarezilor de la BMW - mult anticipata Serie 1 F40.

Doar cateva luni ne mai despart de premiera mondiala a noii Seria 1 de la BMW insa, chiar si asa, compania bavareza nu a publicat pana acum nicio imagine relevanta a viitoarei compacte.

Surprinsa de curand intr-o parcare din Munchen, urmatoarea generatie a masinii care concureaza cu Audi A3 si Mercedes A-Class ne dezvaluie, in schimb, de una singura cateva dintre secretele sale.

Cea mai interesanta parte are legatura cu cabina, prototipul fotografiat zilele acestea scotand la iveala diferite elemente cheie - inclusiv pereche de ecrane de la nivelul panoului de bord.

Urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 1 ne mai invita, totodata, sa-i admiram si scaunele imbracate in piele, volanul cu design in trei spite sau comenzile sistemului de climatizare.

Asa cum era de asteptat, viitoarea compacta a companiei bavareze imprumuta mai multe detalii si dotari de la automobilele din clasele superioare, printre care Seria 3, Seria 8, X5, X7, dar si Z4.

In ceea ce priveste aspectul exterior, prototipul fotografiat zilele acestea nu ofera nicio informatie relevanta cu privire la cum va arata noua masina proiectata pentru a concura cu Audi A3 si Mercedes A-Class.

O alta necunoscuta o reprezinta gama de motorizari a urmatoarei Serii 1 de la BMW, singura certitudine fiind unitatea de doi litri si 306 cai putere care va propulsa varful de gama M135i xDrive.

Totodata, despre viitoarea generatie a compactei bavareze mai trebuie spus si ca in configuratia de baza va miza pe un sistem de tractiune fata, o caracteristica ce ar putea lasa multa lume... cu gura cascata.

Premiera mondiala a masinii proiectate pentru a duce pe un nou taram lupta cu Audi A3 si Mercedes A-Class va avea loc, dupa cum precizam inclusiv anterior, inainte de sfarsitul anului in curs.

BMW Seria 1 - Noi Poze Interior

BMW Seria 1 - Noi Poze Interior

BMW Seria 1 - Noi Poze Interior

BMW Seria 1 - Noi Poze Interior

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 1 - Noi Poze Interior
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2019