Au surprins-o complet necamuflata. Noua versiune ascunde sub capota un motor V8 diesel

Au surprins-o complet necamuflata. Noua versiune ascunde sub capota un motor V8 diesel
  • Audi continua testele cu noul SQ8
  • Modelul german a fost surprins complet necamuflat
  • Sub capota gasim un motor V8 TDI
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc inainte de sfarsitul acestui an, conform unor informatii oficiale obtinute de britanicii de la Autocar.

Chiar daca au mai ramas doar cateva luni pana la momentul premierei mondiale, Audi continua sa testeze prima varianta de performanta a noului Q8. Este vorba despre viitorul SQ8, model menit sa concureze impotriva bavarezului X6 M50d.

Potrivit ultimelor detalii, sub capota urmeaza a se ascunde motorizarea V8 a actualului SQ7 TDI, de patru litri si 435 CP. Este vorba despre un propulsor diesel, evident, care foloseste doua turbine conventionale si un compresor electric.

Exceptand unitatea de 900 Nm, noua versiune sport a proaspat lansatului Audi Q8 se va mai diferentia de modelul standard si printr-o serie de elemente vizuale distincte. Spoilerele agresiv stilizate si jantele uriase sunt cateva dintre acestea.

Meniul va continua inclusiv la nivel de interior, acolo unde viitorul SUV Coupe cu motor V8 TDI va adopta un volan cu parte inferioara plata si scaune cu suport lateral marit. Nu vor lipsi din peisaj, de altfel, nici accentele din fibra de carbon.

Intr-un final, dupa cum precizam si anterior, debutul oficial a fost programat pentru sfarsitul acestui an, in speta luna decembrie. Potrivit celor mai recente zvonuri, noul Audi SQ8 ar putea fi disponibil la vanzare si intr-o varianta TFSI.

Destinat exclusiv pietei auto din SUA, respectivul model va fi pus in miscare de un benzinar cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri. Ramane insa de vazut daca motorizarea in cauza va primi la randul ei vreun soi de asistenta electrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2018