Au uitat sa inchida usa iar acum toata lumea poate sa vada interiorul noului Audi Q8

  • Noul Audi Q8 a fost surprins din nou in teste
  • Fotografii au reusit sa imortalizeze in premiera interiorul
  • Planul general seamana izbitor cu cel al limuzinei A8
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins prototipul noului Audi Q8 la finalul unei sesiuni de teste. Partea buna este ca usa pasagerului era deschisa asa ca putem arunca pentru prima data o privire in habitaclul viitorului varf al gamei Q.

Acum ca au lansat cea mai noua generatie a limuzinei A8, nemtii de la Audi se pot concentra pe dezvoltarea SUV-ului Q8, un model al carui prototip a fost surprins de nenumarte ori in teste. De aceasta data insa, fotografii spion au reusit sa imortalizeze in premiera interiorul acestui varf de gama care se va pozitiona deasupra lui Q7.

2019 Audi Q8- poze spion

La o prima vedere, planul general seamana foarte mult cu cel al noului A8, un lucru deloc surprinzator avand in vedere ca vorbim de doua modele aflate in partea superioara a piramidei. Se pot observa cele doua display-uri cu ajutorul carora soferul va controla sistemul de infotainment si cel de climatizare dar si instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit, ajuns deja la a doua generatie.

2019 Audi Q8- poze spion

Urmeaza apoi design-ul consolei centrale sau ornamentele negre cu finisaj lucios, un detaliu cu care ne-am obisnuit deja atunci cand vine vorba de modelele Audi. La capitolul diferente, putem incadra priza de aer continua montata in partea superioara a bordului sau prezenta mai multor butoane fizice.

2019 Audi Q8- poze spion

In ceea ce priveste exteriorul noului Audi Q8, de fiecare data acesta a fost acoperit de un camuflaj des care nu tradeaza prea mult din liniile SUV-ului german. Se poate distinge totusi plafonul inclinat spre spate, forma stopurilor, farurile angulare cu tehnologie full-LED dar si mai multe detalii aerodinamice implementate de noul designer sef din cadrul brand-ului german, Marc Lichte.

2019 Audi Q8- poze spion

Momentul exact al lansarii ramane deocamdata necunoscut, insa unele voci sustin ca vom face cunostinta cu acest nou varf de gama pe parcursul anului viitor. Aceleasi surse spun si ca din familia Q8 nu va lipsi o versiune de performanta SQ8, a carei prototip a fost surprins de curand in teste.

2019 Audi Q8- poze spion

2019 Audi Q8- poze spion

2019 Audi Q8- poze spion

2019 Audi Q8- poze spion

2019 Audi Q8- poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2019 Audi Q8- poze spion
mai multe