Versiunea sportiva a noului Audi Q8 a fost surprinsa in teste. Va avea doua motoare sub capota ca sa bata BMW X6

  • Noul Audi SQ8 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul german va oferi un sistem de propulsie hibrid
  • O versiune V8 TDI de patru litri este, de asemenea, in carti
Distribuie pe Facebook

Primul Audi SQ8 din istorie a fost surprins de curand in teste. Cu prizele frontale supradimensionate si evacuarea cvadrupla la vedere.

Audi lucreaza de zor la un automobil care sa concureze cu BMW X6 si Mercedes GLE Coupe. Primul Q8 din istorie va debuta oficial in cursul anului viitor, potrivit mai multor informatii neoficiale.

Noul model al companiei germane va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune de inalta performanta SQ8. Aceasta a iesit de curand in teste, cu prizele uriase de aer si evacuarea cvadrupla la vedere.

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Momentan nu exista niciun fel de data cu privire la motorizarea SUV-ului sportiv din Ingolstadt. Anumite publicatii inainteaza insa ipoteza unui sistem de propulsie hibrid, capabil sa dezvolte 476 CP.

Valoarea respectiva nu este deloc intamplatoare. Atat ascunde sub capota conceptul Q8 Sport prezentat de Audi la inceputul acestui an si pus in miscare de o motorizare V6 TFSI, plus un motor electric.

Potrivit unor alte surse, noul SQ8 ar putea fi comercializat si alaturi de o unitate TDI. In cazul in care zvonurile se vor adeveri, automobilul in cauza va adopta configuratia V8 a modelului SQ7 TDI.

Dupa cum precizam si anterior, concurentul companiei din Ingolstadt pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe va sosi in 2018. Data lansarii variantei sportive ramane la acest moment un mare mister.

O mare necunoscuta este si parerea sefilor nemti cu privire la un RS Q8. Echipat cu noul V8 bi-turbo de la Porsche, SUV-ul in cauza ar fi antidotul perfect pentru optiunile M si AMG ale rivalilor.

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Audi SQ8 - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi SQ8 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2017