Au uitat sa-l mai camufleze. Cel mai ieftin model de la Mercedes, surprins cu un display color in locul vitezometrului

Au uitat sa-l mai camufleze. Cel mai ieftin model de la Mercedes, surprins cu un display color in locul vitezometrului
  • Urmatorul Mercedes A-Class a fost surprins din nou in teste
  • Automobilul german pozeaza cu ceasurile digitale la vedere
  • Debutul oficial va avea loc la inceputul primaverii viitoare
Distribuie pe Facebook

Urmatorul Mercedes A-Class a fost surprins intr-un nou video spion. Automobilul german a fost prins cu un detaliu extrem de interesant la vedere.

Chiar daca nu au trecut mai mult de cinci ani si jumatate de la debutul sau oficial, actualul Mercedes A-Class se pregateste deja sa isi ramas bun de la industria auto. Un nou model va fi dezvaluit in premiera mondiala la inceputul primaverii viitoare, cu ocazia salonului international ce se desfasoara la Geneva intre 8 si 18 martie, potrivit zvonurilor.

Intre timp insa, autoturismul de clasa compacta al companiei germane a fost surprins de mai multe ori in teste, cele mai recente fotografii spion scotand la iveala un detaliu extrem de interesant. Iar acum ne referim vitezometrul afisat pe un display color de inalta rezolutie, semn ca si in cazul de fata vom regasi o pagina de tehnologie imprumutata de la S-Class.

De cealalta parte, motorizarile noului Mercedes A-Class vor avea ca sursa de provenienta... gama Renault. Afirmatia se limiteaza, ce este drept, numai la unitatile entry-level, in varful listei urmand a se regasi si de-aceasta data un benzinar turbo cu capacitatea de doi litri, setat de specialistii diviziei AMG pentru o putere maxima de cel putin 400 CP.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul primaverii viitoare, cu ocazia salonului international ce se desfasoara la Geneva intre 8 si 18 martie, viitorul model de clasa compacta al companiei germane ar putea pregati o revolutie doar la interior. Ultimele fotografii spion sugereaza ca modificarile exterioare vor fi operate exclusiv la nivel de detaliu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2017