Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X7. Nemtii au scos in teste primul Q9 din istorie

Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X7. Nemtii au scos in teste primul Q9 din istorie
  • Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X7
  • Nemtii au scos in teste primul Q9 din istorie
Distribuie pe Facebook

Exclusivistul automobil al companiei din Ingolstadt ar putea debuta oficial chiar anul viitor, conform celor mai recente zvonuri si speculatii.

Segmentul SUV-urilor de mare lux se va imbogati, din 2022, cu un nou model, Audi scotand recent, in teste, un prototip al mult anticipatului Q9. Gandit special pentru a concura impotriva primului BMW X7 din istorie, respectivul produs al nemtilor se remarca numaidecat prin dimensiunile generoase ale caroseriei in cinci usi.

Fotografiat complet camuflat, exclusivistul automobil al companiei din Ingolstadt nu ofera, pentru moment, niciun fel de indiciu concret cu privire la reteta specifica departamentului exterior, insa o grila uriasa nu ar trebui sa lipeasca din peisaj.

Un mare mister ramane inclusiv meniul de la interior, mult anticpatul fiind asteptat totusi sa preia cateva dintre elementele vizuale si tehnologice ale primului Q8 din istorie. Caz in care noul SUV de mare lux al nemtilor de la Audi va beneficia si de o configuratie cu trei display-uri pentru afisarea tutoror informatiilor si comenzilor.

Din punct de vedere tehnic, exclusivistul automobil al companiei din Ingolstadt ar trebui sa foloseasca platforma MLB a Grupului Volkswagen, insa de acest lucru, dar si de altele, precum ca se va vinde doar in China, ne vom convinge anul viitor.

Audi Q9 - Poze spion

Audi Q9 - Poze spion

Audi Q9 - Poze spion

Foto: Auto Motor und Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi Q9 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2021