Audi S1, surprins in noi fotografii spion

Audi S1, surprins in noi fotografii spion
  • Viitorul Audi S1 a fost surprins din nou in teste
  • Modelul va debuta oficial in martie, la Geneva
  • Propulsia va fi asigurata de un 2.0 turbo de 220 CP
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noului Audi S1 a fost surprins din nou in cateva imagini din timpul testelor de iarna din Laponia. Modelul sportiv isi va face debutul, cel mai probabil, in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul surprins in fotografii are volanul pe partea dreapta si se remarca printr-un design putin mai agresiv comparativ cu modelul standard, design care include sigla S1 atasata radiatorului, blocurile optice inclinate si gurile de aerisire voluminoase, montate in spoilerul frontal. In partea din spate se pot observa patru tobe de evacuare, dar si stopurile ce par a fi redesenate.

Totodata, atunci cand va fi pus in vanzare, noul Audi S1 va putea fi echipat cu un sistem de evacuare cu patru tobe, dar si cu cateva culori exterioare unice.

Audi S1 - Poze Spion

Asa cum 4Tuning a relatat recent, noul Audi S1 va fi disponibil in doua variante de caroserie (trei si cinci usi), urmand a beneficia de un sistem de tractiune integrala 4WD si de o transmisie S tronic cu dublu ambreiaj. Aceasta din urma va fi inclusa in varianta optionala, in cea standard optandu-se pentru o cutie manuala, in sase trepte de viteza. In plus, atunci cand va ajunge in showroom-uri, noul Audi S1 va avea ca optiuni si o paleta de culori unice.

In ceea ce priveste puterea motorului, aceasta va proveni de la propulsorul turbo de 2.0 litri, in patru cilindri, capabil sa dezvolte aproximativ 220 CP. Alte detalii care tin cont de sportivitatea noului model se refera la jante din aliaj mai mari, un sistem de evacuare quad si un set de suspensii sport.

Audi S1 - Poze Spion

Detalii oficiale in privinta pretului nu exista momentan, insa, potrivit presei, acesta va fi similar cu cel al lui VW Golf GTI.

Ambele modele, atat noul Audi S1, cat si facelift-ul A1 vor fi prezentate pe larg in luna martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Tot aici urmeaza sa ajunga si noul TT, model aflat la a treia generatie.

Audi S1 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi S1 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2014