Audi testeaza la limita, pe Nurburgring, o noua generatie a supercarului R8

Audi testeaza la limita, pe Nurburgring, o noua generatie a supercarului R8
  • Noul Audi R8 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Modelul ar putea fi lansat la Salonul de la Geneva din 2015
  • Supercarul german va prelua platforma de la Huracan LP610-4
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in 2007 si trecut printr-un facelift cinci ani mai tarziu, primul supercar din istoria Audi se pregateste sa fie inlocuit de un nou automobil.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, urmatoarea generatie a modelului Audi R8 va fi dezvaluita in premiera mondiala chiar in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului 2015.

De asemenea, aceleasi surse mai indica si faptul ca viitorul supercar german ar putea folosi aceeasi platforma hibrida precum recent lansatul Lamborghini Huracan LP610-4, ce combina aluminiul cu fibra de carbon pentru un minimum de greutate, respectiv maximum de rigiditate.

Noul Audi R8 - Poze SpionNoul Audi R8 - Poze Spion

Noul Audi R8 - Poze Spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, ca si pana acum de altfel, atat un V8 de 4.2 litri, cat si un V10 de 5.2 litri - ambele aspirate natural.

Totusi, spre deosebire de predecesorul sau, noul Audi R8 ar putea fi oferit si in compania unei unitati supraalimentate, in timp ce transmisia manuala cu sase rapoarte ar putea disparea complet din peisaj.

In ceea ce priveste aspectul vizual, exista anumite detalii care afirma ca viitorul supercar german se va remarca printr-o usoara evolutie a design-ului exterior. Asta in timp ce lungimea si latimea vor creste comparativ cu actuala generatie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Audi R8 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2014