Avem nevoie de ajutorul tau: ce model ascunde Mitsubishi sub acest camuflaj?

  • Prototipul unui Mitsubishi misterios a fost surprins recent in teste pe strazile Europei
  • Din fotografiile publicate reiese ca avem de-a face cu un viitor crossover
  • Ramane de vazut daca vorbim despre un model nou-nout sau unul imbunatatit
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Mitsubishi au fost surprinsi recent testand pe strazile Europei prototipul unui automobil despre care... nimeni nu stie inca absolut nimic.

Ajunsa pe marginea prapastiei in urma scandalului legat de manipularea testelor de consum, dar salvata de la dezastru de conationalii de la Nissan, compania Mitsubishi pare sa se afle pe drumul cel bun.

Intr-o alta ordine de idei, japonezii au fost surprinsi recent testand pe strazile Europei prototipul unui viitor crossover, despre care anumite voci sustin ca va inlocui fie ASX-ul, fie Outlander-ul Sport.

Pe de-o parte. Pe de cealalta parte, exista si cateva zvonuri care afirma ca automobilul din aceste imagini spion se va transforma intr-un model de sine statator, cu alura de SUV Coupe si influente de XR-PHEV.

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Care dintre cele doua tabere va avea intr-un final dreptate ramane de vazut, raspunsul celor de la Mitsubishi fiind asteptat sa soseasca in primavara anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Desigur, respectivul eveniment se afla la mai mult de trei luni distanta, drept pentru care in prezent ne concentram pe fotografiile prototipului surprins in teste pe strazile Europei.

Fotografii in care putem admira, in ciuda camuflajului omniprezent la nivelul caroseriei, blocurile optice alungite caracteristice partii frontale sau grila supradimensionata de la nivelul radiatorului.

Linia proeminenta din dreptul usilor sau partea posterioara desenata in stilul... Pontiac-ului Aztek sunt alte doua elemente cu ajutorul carora crossover-ul japonezilor reuseste sa atraga atentia asupra sa.

Referitor la departamentul interior, turometrul gradat pana la 8.000 de rotatii per minut, padelele din spatele volanului multifunctional si setarile sistemului de tractiune integrala sunt cele mai interesante detalii intalnite aici.

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Mitsubishi misterios in teste

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mitsubishi misterios in teste
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2016