Bavarezii nu vor nici in ruptul capului sa divulge acest secret. Sa fie asta noul Seria 8?

Bavarezii nu vor nici in ruptul capului sa divulge acest secret. Sa fie asta noul Seria 8?
  • Prototipul misterios a fost surprins pe Nurburgring
  • Acesta pare sa fie noul Seria 8
  • O versiune finala este asteptata in cea de-a doua jumatate a anului
Distribuie pe Facebook

Prototipul a ceea ce pare sa fie mult-asteptatul Seria 8 sau noua generatie Seria 6 a fost surprins in timp ce era testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. O versiune de productie este asteptata in cea de-a doua parte a anului.

De obicei, atunci cand marii constructori de automobile pregatesc un nou model si il scot in teste, nu dureaza mult pana aflam ce se ascunde de fapt sub camuflaj. Insa mai exista si exceptii, iar una dintre ele este acest nou GT pe care nemtii de la BMW il testeaza de ceva timp.

BMW Seria 8- poze spion

Recent, acesta a fost surprins in timp ce ataca virajele de pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, iar intrebarea de pe buzele fanilor marcii bavareze ramane valabila: o fi mult-asteptatul succesor al Seriei 8 sau o noua generatie a Seriei 6?

BMW Seria 8- poze spion

Raspunsul nemtilor intarzie sa apara, de aceea nu putem decat specula pe marginea acestui subiect. Intai de toate, proportiile si liniile de design ale acestui prototip nu au nicio treaba cu actuala Serie 6. Partea frontala pare mai sculptata decat ar trebui, lungimea si latimea sunt mult prea diferite iar partea dorsala nu aduce deloc cu vreun nou M6.

BMW Seria 8- poze spion

Apoi, mai sunt jantele, garda la sol coborata si cateva elemente aerodinamice care si-au facut aparitia pe acest prototip, si care nu existau data trecuta cand a fost surprins in teste. Toate acestea ne fac sa credem ca vorbim despre succesorul Seriei 8, insa pana BMW nu va rupe tacerea nu putem sti sigur.

BMW Seria 8- poze spion

In plus, mai multe surse au precizat cu ceva timp in urma ca versiunea de productie a acestui prototip urmeaza sa fie un rival direct pentru Mercedes-ul S-Class Coupe, cu alte cuvinte un GT premium. Mai mult decat atat, pe la finalul anului trecut nemtii de la BMW au inregistrat mai multe denumiri de noi modele, printre care 825, 830, 850, 860 si M850.

BMW Seria 8- poze spion

Gama de motorizari ramane la fel de necunoscuta, insa unele voci sustin ca atunci cand va intra in productie, acest model va beneficia de un propulsor V8 de 4.0 litri biturbo, dar si de un agregat V12, care va fi disponibil pentru partea superioara a gamei (850, 860 si M850). Ambele vor produce aproximativ 600 de cai putere si vor propulsa masina de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde.

BMW Seria 8- poze spion

Judecand dupa misterul care il inconjoara, dar mai ales dupa camuflajul des care ii acopera intregul exterior, munca inginerilor la acest prototip este departe de a fi finalizata. Tocmai de aceea, o versiune de productie, sau cel putin una aflata in ultimele faze de dezvoltare, nu este asteptata mai devreme de jumatatea acestui an.

BMW Seria 8- poze spion

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 8- poze spion
mai multe