BMW anunta primele detalii despre noul Seria 3. "Va avea cel mai puternic motor in patru cilindri"

BMW anunta primele detalii despre noul Seria 3. "Va avea cel mai puternic motor in patru cilindri"
  • BMW publica primele detalii despre noul Seria 3
  • Viitorul model va primi cel mai puternic motor in 4 cilindri
  • Debutul oficial este asteptat pentru Paris
Distribuie pe Facebook

BMW a publicat la mijlocul acestei saptamani primele informatii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a modelului Seria 3.

Versiunea de serie a conceptului X7 nu este nici pe departe singura lansare pregatita de BMW pentru anul acesta. Ultima parte a lui 2018 va marca inclusiv premiera mondiala a unui nou Seria 3.

Cunoscuta in interiorul companiei sub denumirea G20, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class va pierde cu pana la 55 de kilograme comparativ cu versiunea actuala.

BMW Seria 3 - Poze spion

BMW Seria 3 - Poze spion

O alta noutate absoluta este data de coborarea centrului de greutate cu aproximativ 10 milimetri, in timp ce distributia maselor se va face - in stilul caracteristic produselor BMW - egal, 50:50.

Partea cea mai interesanta cu privire la urmatoarea generatie a modelului Seria 3 abia acum soseste insa si are legatura cu imbunatatirile pe care inginerii companiei le vor opera in cadrul compartimentului motor.

Intr-o alta ordine de idei, BMW anunta ca viitorul concurent al duo-ului format din Audi A4 si Mercedes C-Class va primi sub capota - atentie!, cel mai potent propulsor cu o configuratie in patru cilindri.

Este vorba, evident, despre cea mai puternica astfel de unitate din istoria companiei din Munchen, careia inginerii i-au montat un filtru special de particule pentru a fi compatibila cu norma Euro 6d-TEMP.

Disponibila alaturi de o transmisie automata cu rapoarte, noua motorizare va fi mai eficienta cu aproximativ cinci procente in comparatie cu motorul pe care il va inlocui, mai sustin oficialii marcii BMW.

Noua generatie Seria 3 ar putea sosi pentru prima oara in fata publicului larg chiar la mijlocul acestei toamne, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie 2018.

BMW Seria 3 - Poze spion

BMW Seria 3 - Poze spion

BMW Seria 3 - Poze spion

BMW Seria 3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze BMW Seria 3 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 August 2018