BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in actiune la Nurburgring

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in actiune la Nurburgring
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie, surprinsa in actiune la Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale nu reprezinta, in continuare, decat un mare mister, insa numeroase voci sustin ca primele exemplare vor ajunge pe strazi - la clienti, abia anul viitor.

Prezentat publicului larg inca din prima jumatate a toamnei trecute - odata cu noul M3 Sedan, actualul BMW M4 Coupe se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Pe langa optiunile puse, zilele acestea, la dispozitia clientilor isi va face loc - extrem de curand, si o varianta care va readuce - pe buzele tuturor, denumirea CSL (Coupe Sport Leichtbau).

Surprinsa, recent, in actiune - pe faimosul circuit de la Nurburgring, impresionanta masina ascunde, sub camuflajul de la nivelul caroseriei, o noua grila a radiatorului, lista modificarilor aduse partii frontale continuand cu prelungirea proeminenta din dotarea spoilerului, evident.

Acelasi prototip al mult anticipatului M4 CSL pare sa mai fi primit - de asemenea, si un nou eleron, reteta pregatita de inginerii de la BMW fiind asteptata sa cuprinda inclusiv cateva detalii si elemente realizate din fibra de carbon. Capabile sa reduca - alaturi de noile componente (ultra)usoare de la interior, greutatea viitorului coupe cu, de ce nu, peste 50 de kilograme.

Unitatea cu sase cilindri in linie si doua turbine, de trei litri, este asteptata sa ofere - in schimb, o doza extra de putere: eventual un 540 de cai, cu totii livrati rotilor de pe puntea spate exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2021