BMW 'coace' un facelift pentru actualul M5

BMW 'coace' un facelift pentru actualul M5
Inceputul anului 2013 pare a fi una dintre cele mai aglomerate perioade din istoria bavarezilor de la BMW. Pe langa lansarea unor noi produse pe piata, respectiv prezentarea unor concept car-uri care anticipeaza noi modele, constructorul german din Munchen se mai ocupa in acelasi timp si de dezvoltarea si testarea la Nurburgring (si nu numai) a unor viitoare automobile.
Distribuie pe Facebook

Desi lucreaza din greu la dezvoltarea si testarea viitoarelor modele M3 F80, Seria 2 si i8, inginerii companiei auto bavareze mai pregatesc in acelasi timp si un facelift pentru actuala generatie a automobilului de clasa mare BMW Seria 5, facelift care vizeaza si versiunea de inalta performanta M5.

Asa cum era de asteptat, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca noul BMW M5 sa beneficieze de mici retusuri la nivel estetic, grila frontala si blocurile optice restilizate urmand a fi dintre cele mai reprezentative.

Mai mult de-atat, daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri, versiunea imbunatatita a modelului bavarez de inalta performanta va putea fi echipata in premiera si cu un pachet Competition, care ar urma sa ofere viitoriilor clienti un plus de 15 cai putere. Astfel, viitorul BMW M5 va avea mai multe sanse de reusita atunci cand va fi aruncat intr-o lupta directa cu recent lansatul Mercedes E63 AMG S-Modell.

In ceea ce priveste debutul oficial, versiunea imbunatatita a modelului BMW M5 va fi dezvaluita cel mai probabil in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2013