BMW isi pune fanii in cap daca il lasa asa. Cand a vazut ce evacuari are i-a facut rapid o poza

BMW isi pune fanii in cap daca il lasa asa. Cand a vazut ce evacuari are i-a facut rapid o poza
  • Prototipul a fost surprins pe autostrada
  • Unii spun ca ar fi vorba despre viitorul M4 GTS
  • Evacuarea starneste, cu siguranta, multe controverse
Distribuie pe Facebook

Un prototip misterios, a ceea ce pare a fi o versiune mai agresiva a noului BMW M4, a fost fotografiat pe o autostrada din Europa. Terminatiile sistemului de evacuare va starni multe controverse daca ramane asa.

Este luna septembrie si toata lumea asteapta ca BMW sa lanseze noile M3 si M4. Bavarezii nu pierd insa vremea si au inceput deja sa testeze o versiune agresiva a noului M4, despre care unii spun ca ar putea prelua denumirea GTS.

Un prototip a fost surprins pe o autostrada din Europa si, in ciuda camuflajului, se pot observa cateva particularitati de design. Cum ar fi aripa spate fixa, design-ul modificat al barei spate, aripile mai late decat ale unui M4 obisnuit si difuzorul de aer mai proeminent.

Ceea ce ne-a captat din prima atentia sunt insa terminatiile sistemului de evacuare. Ca si cand nu ar fi starnit destule controverse cu noua grila verticala, care a debutat o data cu noua generatie Seria 4, BMW a gandit pentru acest M4 "GTS" o evacuare la fel de...neobisnuita.

Prototip BMW M4 GTS

Tobele sunt puse una deasupra celeilalte, un design pe care l-am mai vazut in trecut la modele precum Lexus IS F sau Ferrari California.

Inca este prea devreme sa vorbim despre detaliile tehnice, dar cu siguranta versiunea de productie va fi echipata cu un motor de 3.0 litri twin-turbo, cu sase cilindri, cu cai putere in plus si un cuplu mai mare decat un M4 standard.

Deasemenea, inginerii pregatesc o suspensie modificata si un sistem de franare potrivit pentru noua configuratie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2020